Visa utbildning.se som: Mobil

Fastighetstekniker - Utbildningsprogram

BFAB (STF)
Kort om utbildningen
1 dag
19 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-07-18 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

I ditt yrke som fastighetstekniker är det viktigt att vara service- och miljöinriktad samt en god problemlösare. Lika viktig är teknisk kompetens inom t.ex. elteknik, styr- och reglerteknik, värme och kyla samt juridik och ekonomi.

Denna onlineutbildning innehåller 11 st. moduler som ger dig en kunskap till din yrkesroll och även fördjupa dina kunnigheter och förståelse om hur system samverkar.  

Hela utbildningen är tillgänglig 90 dagar från registrering.

Utbildningsprogrammet innehåller både inspelat material och dokument. Kunskapskontroll i varje kapitel gör att du reflekterar på ditt lärande och säkerställer din nyvunna kunskap. 

Modulerna är mellan 1-3 timmar och du kan lätt repetera och ta allt i din egen takt.

 • Värme och kylteknik 
 • Elteknik 
 • Styr och reglerteknik 
 • Ventilationsteknik 
 • Matematik 
 • Introduktion fastighetsjuridik 
 • Ekonomi
 • Byggnadsteknik 
 • Kommunikation 
 • Miljö och hållbarhet 
 • IT 

Program/schema: 
Du gör varje modul i helt egen takt. De innehåller filmer, animerade avsnitt, instuderingsmaterial och kontrollfrågor.  Alla moduler tar mellan 30 min och 3 timmar. Du kan enkelt pausa och repetera, allt efter eget önskemål.  

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Fastighetstekniker, Fastighetsskötare, Drifttekniker 

Kursens mål

Utbildningen ger dig de grundläggande kunskaperna som krävs för att jobba som fastighetstekniker. Utbildningen uppfyller de kunskapskrav som ställs av Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd – FU. 

Investering

19000 kr exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Fastighetstekniker - Utbildningsprogram, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BFAB (STF)

Vi har utbildat yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen sedan 1985 och erbjuder kurser inom bland annat fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning, entreprenad- och hyresjuridik, byggprojektledning, installationer, miljöinventering och ledarskap. Sedan juni 2018 ingår BFAB i Fasticonkoncernen, vilket gör oss till fastighetsbranschens starkaste kompetenspartner. Vi...


Läs mer om BFAB (STF) och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BFAB (STF)

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fastighetstekniker - Utbildningsprogram!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 25 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Fastighetstekniker - Utbildningsprogram från BFAB (STF), fyll i dina uppgifter:

Reportage
Ia Odell Balkeståhl – Diplomerad...

"Jag hade aldrig kunnat jobba med det jag gör om jag inte gått BFAB:s kurs Diplomerad Byggprojektledare". Det menar Ia Odell Balkeståhl, projektledare och fastighetsansvarig på Bällstaudde Projektutveckling AB.

Läs mer
Kvalificerad fastighetsförvaltni...

Kursen Kvalificerad fastighets-förvaltning hos BFAB (STF) hjälpte Karolin att förstå sin nya roll – och hon ser positiva effekter redan nu. Hon tror även att hennes framtida karriär kan gynnas av kursen. 

Läs mer