Visa utbildning.se som: Mobil

Digital transformation i fastighetsbranschen

BFAB (STF)
Kort om utbildningen
Längd: 1 dag
Pris: 6 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-03-06 - Göteborg
Ort: Göteborg, Malmö, Stockholm
Utbildare: BFAB (STF) plus
Typ: Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
2019-03-06  
6 900 SEK
Malmö
2019-03-12  
6 900 SEK
Stockholm
2019-03-14  
6 900 SEK

Kursbeskrivning

Hur ser fastighetsbranschens digitala utmaningar ut? Hur går man från tanke till handling genom en konkret digital transformationsplan? Hur botar man företagets digitala ångest?

Ett av de hetaste och mest omdiskuterade ämnena just nu inom fastighetsbranschen är digitalisering eller digital transformation, men vad innebär det och hur kan man leda det hela? Var ska vi börja? Vilka resurser behövs? Vad ska vi fokusera på?

Under en heldag reder vi ut begreppen och innebörden av digital transformation samt visar konkret hur man kan driva transformation för att lyckas i fastighetsbranschen. Det handlar inte bara om teknik, utan om människor, förändring och ledarskap.

Dagens föreläsare är Marie Andervin och Lars Alm från DigJourney, som tillsammans har bred och mångårig erfarenhet från företag som ska genomgå sin digitaliseringsresa. DigJourney har utvecklat arbetsmetodiken Den Digitala Mognadsmatrisen som syftar till att hjälpa ledning att ta kommandot i sin transformation som beskrivs steg för steg i boken Att leda digital transformation.

Under dagen är det just fastighetsbranschen som står i centrum. Hur digitalt mogen är branschen och er verksamhet, och hur kan du påverka organisationens transformation. Vi kommer att fokusera på vilka digitala trender vi står inför, hur de kommer att påverka fastighetsbranschen, och hur vi drar störst nytta av dem.

Seminariet genomförs mellan klockan 09.00-16.30. Kaffe erbjuds från klockan 08.30.

Målgrupp

Seminariet vänder sig till dig som arbetar eller vill arbeta som ledare med digital transformation inom fastighetsbranschen; exempelvis VD, Fastighetschef, Förvaltningschef, Projektledare eller någon form av övergripande ansvarig. Alla som vill inspireras och få kunskap om digitalisering, dess begrepp, innebörd och hur man kan ta plats som förändringsledare i den digitala resan.

Kursens mål

Målet är att är att du efter dagen ska ha landat i insikter i hur du kan bidra i och aktivt leda verksamhetens digitala transformation.

Investering

6900 kr exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Digital transformation i fastighetsbranschen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BFAB (STF)

BFAB (STF)

BFAB erbjuder vidareutbildningar för yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen. BFAB är ett dotterbolag till STF Ingenjörsutbildning och ingår i Fasticon-koncernen....


Läs mer om BFAB (STF) och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BFAB (STF)

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Digital transformation i fastighetsbranschen!

Arrangörsrecensioner
          (4,3)
Baseras på 6 recensioner
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Kvalificerad fastighetsförvaltni...

Kursen Kvalificerad fastighets-förvaltning hos BFAB (STF) hjälpte Karolin att förstå sin nya roll – och hon ser positiva effekter redan nu. Hon tror även att hennes framtida karriär kan gynnas av kursen. 

Läs mer
Ia Odell Balkeståhl – Diplomerad...

"Jag hade aldrig kunnat jobba med det jag gör om jag inte gått BFAB:s kurs Diplomerad Byggprojektledare". Det menar Ia Odell Balkeståhl, projektledare och fastighetsansvarig på Bällstaudde Projektutveckling AB.

Läs mer