Visa utbildning.se som: Mobil

Avflyttningsbesiktning av lägenheter - grundkurs

BFAB (STF)
Kort om utbildningen
2 dagar
13 600 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-03-09 - Göteborg
Öppen utbildning
   
Göteborg

Kursbeskrivning

Att göra en korrekt avflyttningsbesiktning av en lägenhet är så mycket mer än att bara titta på ytskikt och räkna plugghål. Det är lätt att göra fel och företaget har inte alltid enhetliga rutiner att luta sig mot. Med god planering, bra verktyg och dokumenterade rutiner har du större chans till ett lyckat resultat. Lägenhetsbesiktningar vid avflyttning är idag en uppgift som allt oftare utförs av fastighetspersonalen i det egna bostadsområdet.

  • Syftet med besiktning - rutiner
  • Det juridiska ramverket för besiktningar
  • Besiktnings- och debiteringsproblematik
  • Övningsbesiktning av en lägenhet i grupp, vi jämför resultaten och diskuterar oss fram till en enighet i bedömningen.
  • Avskrivningar, nyckeltal och uträkningar

Målgrupp

Besiktningsmän, bovärdar, fastighetsvärdar, förvaltare, uthyrningspersonal och andra som jobbar med lägenhetsbesiktningar.

Kursens mål

Att du ska nå bästa resultat med rätt avslut och slippa onödiga och tidskrävande samtal med hyresgästerna. Denna tvådagarsutbildning ger dig grundläggande kunskaper i ämnet, för att du sedan på egen hand ska kunna utföra avflyttningsbesiktningar.

Investering

13600 kr exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Avflyttningsbesiktning av lägenheter - grundkurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BFAB (STF)

Vi har utbildat yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen sedan 1985 och erbjuder kurser inom bland annat fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning, entreprenad- och hyresjuridik, byggprojektledning, installationer, miljöinventering och ledarskap. Sedan juni 2018 ingår BFAB i Fasticonkoncernen, vilket gör oss till fastighetsbranschens starkaste kompetenspartner. Vi...


Läs mer om BFAB (STF) och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BFAB (STF)

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Avflyttningsbesiktning av lägenheter - grundkurs!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 27 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Avflyttningsbesiktning av lägenheter - grundkurs från BFAB (STF), fyll i dina uppgifter: