AFF - Grundkurs

BFAB (STF), i Stockholm
Längd
1 dag
Pris
9 995 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
22 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
1 dag
Pris
9 995 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
22 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 9 995 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Är du verksam i fastighetsbranschen och vill få en större förståelse hur du ska tolka AFF-avtal för entreprenader inom fastighetsförvaltning och service?

I kursen AFF – grundkurs får du de kunskaper i ABFF och AFF-strukturen som krävs för att på egen hand kunna förstå och tolka kontraktshandlingar för entreprenader inom fastighetsförvaltning. Kursen innehåller förutom teori, övningar där du lär dig att läsa och förstå hur dessa avtal är uppbyggda och analysera olika aktuella case. Efter kursen förstår du hur AFF-avtal är uppbyggda, var du hittar det du eftersöker och du kan tolka avtal med större förståelse. De kunskaper som du får från AFF – grundkurs har du användning för vid många tillfällen oavsett om du representerar beställare eller leverantör.

Denna kurs börjar med en onlinekurs som introduktion för att vi sedan ses en heldag fysiskt i klassrum för grundkursen. Onlineutbildningen tar ca 2 h att genomföra.

Grunderna i ABFF t.ex.

  • Vad är ABFF och när används den?
  • Hur är AFF-avtal uppbyggda och vad är bra att känna till om strukturen?
  • Hur hittar jag information och hur ska jag tolka AFF-avtal?

 

Praktiska övningar för att lära sig hitta, sätta sig in i och tolka avtalstexten.

 

Summering och frågestund.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

22 november, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Målgrupp

Kursen är till för dig som ska handla upp eller leverera enligt ett AFF-avtal men också för dig som lever med ett AFF-avtal.

Kursens mål

Du ska kunna ta ett större ansvar för ditt företags AFF-avtal genom att få förståelse för hur avtalen är uppbyggda och kunna tolka det som står i dem.

Investering

9995 kr exkl. moms.

Kursens mål

Du ska kunna ta ett större ansvar för ditt företags AFF-avtal genom att få förståelse för hur avtalen är uppbyggda och kunna tolka det som står i dem.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om AFF - Grundkurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
BFAB (STF)
Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

BFAB stärker kompetensen inom bygg- och fastighetsbranschen

BFAB utbildar sedan 1985 yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen. Oavsett om du letar efter en öppen eller skräddarsydd utbildning hjälper vi till att utforma bästa möjliga kompetenslösning för dig och din organisation. Vi erbjuder kurser och seminarier, diplomutbildningar och certifieringsutbildningar. Både...

Läs mer om BFAB (STF) och visa alla utbildningar.

Highlights