Visa utbildning.se som: Mobil

Styrkebaserat & Coachande Ledarskap (Gallup CliftonStrengths)

Beyond Flow
Kort om utbildningen
4 timmar
4 995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Enligt överenskommelse med företaget - Distans
Onlineutbildning
Distans
Utveckla ditt styrkebaserade & coachande ledarskap

Kursbeskrivning

Gå en onlineutbildning i styrkebaserat och coachande ledarskap på Beyond Flow

Rollen som ledare har förändrats. Idag efterfrågas ett coachande ledarskap och att kunna skapa engagemang hos medarbetaren. Ett coachande ledarskap med ett styrkebaserat synsätt handlar om att lägga ett större fokus på styrkor i stället för att lägga tonvikt på svagheter. Du uppmuntrar medarbetaren till att själv hitta svaren på sina frågeställningar. På så sätt ökar du engagemanget, utveckling och därmed även prestation hos medarbetaren.

Under kursen går vi igenom grundläggande coachingtekniker och styrkebaserat ledarskap baserad på Gallup CliftonStrengths). Allt för att du ska kunna ha verktyg i ditt ledarskap för att få en annan människa att växa, inse sin fulla potential och styrkor.

Detta ingår:

 • Styrketest Gallup CliftonStrengths med personlig rapport
 • 1 utbildning á 4 timmar
 • 1 coachsamtal av en certifierad ledarskapscoach

Vad är Gallup CliftonStrengths?

Gallup® har sedan 50-talet intervjuat miljontals individer för att förstå mänskliga talanger. Allas talanger ser olika ut men genom forskningen har 34 unika teman identifierats. Dessa teman ligger till grund för CliftonStrengths® – testet som identifierar dina främsta talanger för att utveckla dem till styrkor.

Målgrupp

Ledare på alla nivåer i en organisation. Inga förkunskaper krävs.

Kursinnehåll

 • Vad innebär ett coachande ledarskap
 • På vilket sätt är coaching ett kraftfullt verktyg
 • Styrkebaserat ledarskap – hitta dina och medarbetarens styrkor
 • Aktivt lyssnande - lyssna med alla sinnen, främja självinsikt
 • Kraftfulla frågor - väck medvetenhet & främja utveckling.

Upplägg

 • Innan utbildningen startar genomför du ett styrketest Gallup CliftonStrengths för att kartlägga dina unika talanger och styrkor.
 • Under utbildningen varvas teoretiska avsnitt med övning, reflektion och diskussion. För ett optimalt lärande.
 • Efter slutförd utbildning får du individuell coaching för att förstå dina talanger och styrkor genom att vi går igenom din Gallup CliftonStrengths-rapport.

Kursledare

Nishti Haglund

Kursledare Nishti

”Att se en annan människa växa, inse sin fulla potential och sina styrkor är speciellt. Det är vad jag i olika yrkesroller gjort under hela mitt yrkesliv." - Nishti Haglund     

Nishti Haglund är en erfaren ledare och certifierad coach med stor passion för att inspirera och utveckla andra. Hon är i grunden civilekonom med ca 15+ års erfarenhet av att ha arbetat som ledare och managementkonsult på bland annat Accenture, Apoteket AB och Centigo. 

Kortfattat är detta Nishtis bakgrund:

 • Certifierad coach genom International Coaching Federation
 • Gallup Certified Strengths Coach
 • Civilekonom
 • 15 år av Ledarskap inom konsultbranschen

Examen, diplom m.m.

Deltagaren erhåller diplom efter avslutad utbildning.

Omdömen

I utvärderingar har Beyond Flow AB fått höga betyg från ledare som har deltagit i kurserna och erhållit ledarskapscoaching.

 • Kursdeltagarna har bedömt kurserna som mycket bra som helhet (Snittbetyg: 5,4 av 6) med en bra blandning mellan teori och övningar.
 • De upplever även att det är en stor sannolikhet att de kommer att få användning av den kunskap som kursen har gett dem (Snittbetyg: 5,6 av 6).

Anna, Teamledare

”Som helhet ett jättebra innehåll, och väldigt skickligt av Nishti att få samtliga deltagare att öppna upp och genomföra en del utmanande dialoger redan vid första tillfället!”

Erik, Partner

”Mycket bra utbildning och övningar. Värdeskapadande med diskussioner som uppstår under föreläsningen. Bra med mycket övningar och det var även värdefulla verktyg att kunna ta med sig framöver.”

Nova, Marknadschef

”Bra kurs med relevant innehåll, samt bra mix mellan övningar och "presentation"!”

Zoran, Avdelningschef

”Nishti är en tydlig, inspirerande och bra ledare för detta och coachingen känns extra relevant och professionell tack vare Nishtis bakgrund som konsult. Gillar att coachingen varit uppbyggd kring Clifton Strenghts-ramverket som känns konkret och krispig”

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Styrkebaserat & Coachande Ledarskap (Gallup CliftonStrengths), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 4 recensioner.

Anna, Teamledare
Som helhet ett jättebra innehåll, och väldigt skickligt av Nishti att få samtliga deltagare att öppna upp och genomföra en del utmanande dialoger redan vid första tillfället!
Erik, Partner
Mycket bra utbildning och övningar. Värdeskapadande med diskussioner som uppstår under föreläsningen. Bra med mycket övningar och det var även värdefulla verktyg att kunna ta med sig framöver.
Nova, Marknadschef
Bra kurs med relevant innehåll, samt bra mix mellan övningar och presentation!

Beyond Flow

Öka engagemang och självledarskap hos dina medarbetare 

Beyond Flow AB hjälper dig som ledare och team att utveckla dina styrkor och hitta ditt flow. När du får använda dina styrkor ökar ditt engagemang, prestation och välmående. Vi arbetar med väl beprövade metoder från International Coaching Federation och...


Läs mer om Beyond Flow och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Beyond Flow

Gamla Dalarövägen 12
122 31 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 17 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Styrkebaserat & Coachande Ledarskap (Gallup CliftonStrengths) från Beyond Flow, fyll i dina uppgifter: