Tina Thörner

Bestspeakers, Rikstäckande
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Mer om Tina Thörner

Boka Tina Thörner

 

Tina Thörner

Kartläsare och rallysportprofil

Tina Thörner hade från början planer på att bli pilot och gick på flygskola i USA, men på grund av motgångar i form av fördomar och illa behandling så återvände hon hem till Sverige. Det var tack vare att hennes pojkvän körde rally som hon själv började med kartläsning. Idag föreläser och inspirerar hon om att våga satsa på ens drömmar.

Hennes karriär som kartläsare startade 1984 och hon har därefter bland annat vunnit tre världsmästerskap. I andra rallytävlingar som hon deltagit i har hon oftast lyckas ta sig till höga placeringar. Hon arbetar tillsammans med Mitsubishi som PR-profil och är dessutom teamledare.

Hon är verksam inom en av de mest mansdominerade branscherna som finns, men det är även det som hon säger har lärt henne massor. Tack vare detta har hon också insett att hon är tacksam över att vara kvinna. Detta har hjälpt henne att bli den hon är.

Tina Thörner är idag aktiv i flera områden; hon håller egna föreläsningar, coachar människor till att utvecklas, skrivit böcker om rallylivet för både barn och vuxna, samtidigt som hon har ett samarbete med UNICEF och stöttar ungdomar i Säffle.

Boka Tina Thörner till ert nästa event!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information!

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Målgrupp

Tina föreläser om hur allt är möjligt bara du tror och vill det tillräckligt mycket. Hon vägleder er till att tänka mer positivt och hur detta i sin tur genererar till mer lycka i livet och bättre självförtroende. Men samtidigt som det är viktigt att tänka positivt är det viktigt att kunna ta till sig konstruktiv kritik och själv kunna ge feedback.

Hon är idag en certifierad coach och har gått ledarskapsutbildningar; kunskaper som hon nu tar användning av i sina föreläsningar. Tina Thörner hjälper er att kommunicera mer, leda dig själv innan du leder någon annan och få er att förstå vad ett starkt team kan göra både för er personligen men också för ert företag.

Visste du detta

Tina Thörner är idag certifierad coach, Power Yoga-instruktör och har även deltagit i ett tävlingsprogram på TV som hette Rampfeber: hon vann med sin låt “Rally Star”. Hon kom dessutom på tredjeplats i Let’s Dance 2011 tillsammans med Tobias Karlsson.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Tina Thörner, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bestspeakers
Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...

Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Highlights