Visa utbildning.se som: Mobil

Sir Richard Branson

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Sir Richard Branson

Boka Sir Richard Branson

Boka Sir Richard Branson till ert nästa event

En global entreprenörs resaSir Richard Branson var bara 20 år gammal när han 1970 startade Virgin. Det som började som ett postorderföretag för skivor växte snart till att också innefatta skivaffärer, inspelningsstudios och ett skivbolag. Sedan dess har Virgin blivit ett av världens mest välkända och respekterade varumärken. Koncernen har expanderat på bred front och är även verksam inom resesektorn, hotell, nöjen och underhållning, telekom, media, hälsa, rymdturism och rena energikällor. Koncernen omfattar över 400 bolag i 30 länder och har en total omsättning på 21 miljarder dollar. I december 1999 adlades Sir Richard av Storbritanniens drottning för vad han åstadkommit i entreprenörandans tjänst. Sir Richard har sedan 1985 varit inblandad i ett flertal världsrekordförsök. 1986 korsade hans båt, Virgin Atlantic Challenger II, Atlanten på rekordtid. I augusti 2012 avslutade han en lång rad rekordförsök när blev han den äldste att lyckas kitesurfa över Engelska kanalen.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Sir Richard Branson, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Sir Richard Branson från Bestspeakers, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sir Richard Branson!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar