Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Bestspeakers

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 5 recensioner.

Trafikverkets Fritidsförening Göteborg
Fritidsföreningen har anlitat Götz kalas vid flera tillfällen både vid julfest och vårfest. Götz Kalas sprider glädje och go stämning och lämnar goa minnen efter sig.
Eva Suits, Skepparholmen Konferens/Krog/Spa
(5)
Lilis föreläsning gav positiv energi samtidigt som jag fick bekräftat vad tankens kraft kan åstadkomma. Lekfullt och målande exemplifierar Lili invanda tankemönster där negativa tankar leder till självuppfyllande profetior. Med dessa klockrena bevis staplade på varandra lovade jag mig själv att lägga bort osund pessimism, sluta att ta ut ledsamh...
Visa mer
Marko Latva-Nevala, cert. Mental trainer master
(4)
Att jag blir vad jag tänker, är en sanning alla tillämpar men få inser. Vi får den verklighet vi regisserar, vi når de gränser av vår förmåga vi själva sätter. Lili tar med oss i en spännande resa i insiktens värld, där vi på ett enkelt sätt får möjligheten att göra uppföljningen av vår livsfilm till en publiksuccé, kassako och framgångssaga.
Anna-Fia Nilsson, PR/Chief Trainer, Sensai/Bvlgari
(5)
En otroligt inspirerande föreläsning där man direkt fick enkla verktyg att förändra sitt tankesätt. Redan efter 30 minuter så hade jag insett vad jag måste förändra i mitt sätt att tänka i vissa avseenden. Jag skulle rekommendera alla att lyssna på Lili. 1,5h kändes som 10 minuter men gav mig inspiration för livet
Eva Reignier, Stockholm
(5)
Fantastiskt, underbart, inspirerande, glädjespridande! Efter ditt föredrag vill man bara ta tag i sitt liv och bli i sin fulla potential!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!