Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Oskar Andermo

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Oskar Andermo

Boka Oskar Andermo

Boka Oskar Andermo till ert nästa event

Hur du använder din telefon för framgång i livet och företaget! 93 % av Sveriges befolkning har tillgång till Internet. 85 % har tillgång till en smartphone. Vi är konstant uppkopplade och tittar ibland mera på telefonen än de vi bryr oss om. Är detta bra eller dåligt? Använt på fel sätt skapar ny teknik stress och påverkar din hjärna på ett negativt sätt. Men… det är inte telefonen det är fel på, det är användaren. Med denna föreläsning kommer du lära dig hur du kan använda teknik på rätt sätt! Som en personlig assistent, coach och mentor. Lär dig hur du kan bli av med stress, nå dina mål och skapa ett bra liv, allt med hjälp av något som är med dig hela tiden - din telefon. Oskar Andermo är en livsstils entreprenör som bor I Dubai på vintern och Sverige på sommaren. 2013 släppte han boken “Smartphone Coaching System”. Hans coaching metodik som blandar de bästa strategierna med teknologi har varit med i flertalet tidningar, bloggar och på största radio stationen i Dubai. Han är även co-host för den största entreprenörspodden i Dubai.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Oskar Andermo, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Oskar Andermo!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar