Inga recensioner än

Nilofer Merchant

Bestspeakers, Rikstäckande
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Mer om Nilofer Merchant

Boka Nilofer Merchant

Boka Nilofer Merchant till ert nästa event

Creating Value in the Social Era Silicon Valley-baserade Nilofer Merchant har startat mängder av företag i över 20 år. Företag som har placerat sig på Fortune 500, men också web-startups. Hon har personligen lanserat över 100 produkter till ett försäljningsvärde av 18 miljarder USD. Hon har jobbat för Apple, Autodesk och startups under webbens tidiga dagar. Genom åren har mängder av ”blue chip brands” efterfrågat hennes rådgivning. Logitech, Symantec, HP, Yahoo, VMware och många andra har vänt sig till Nilofer för hennes vägledning i utvecklingen av nya produktstrategier och i arbetet med nya marknader, försvar mot konkurrenter och förbättring av lönsamheten. Nilofer är en av få som har konkurrerat med Microsoft och lyckats vinna, när hon jobbade för Symantec AntiVirus med en årlig omsättning på 2,1 miljarder USD. Det är inte konstigt att folk kallar henne för “The Jane Bond of innovation”, eftersom hon till omöjliga odds lyckats guida företag till framgång. Nilofer har släppt 2 böcker. The New How: Creating Business Solutions Through Collaborative Strategy från 2010 var hennes första bok. 2012 släppte hon sin andra bok: 11 Rules for creating value in the #SocialEra. Den röstades fram som en av de bästa businessböckerna 2012 av Fast Company. Just nu skriver Nilofer på sin tredje bok som släpps 2016. Nilofer jämställer saker som oftast anses motsätta varandra - göra det rätta och leverera resultat, samarbeta och hålla fokus, ha ett socialt mål, och tjäna pengar - för de strävar ju inte mot varandra. Det har de aldrig gjort. Men det krävs ett mer sofistikerat synsätt för att förstå sig på affärsmodeller där ekonomisk vinst inte betyder att man tappar mening, gemenskap och kontakt med sina kunder. Nyckeln är att hitta rätt balans. Hennes kända TED Talk Got A Meeting? Take A Walk har setts av över 1,5 miljoner tittare på nätet. I detta föredrag hävdar hon att “sitta är det nya röka” och uppmanar stillasittande kontorsarbetare att vara både produktiva och hälsosamma genom att gå istället för att sitta ned på möten.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information!

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Nilofer Merchant, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Bestspeakers
Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...

Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Highlights