Mikael Andersson

Bestspeakers, Rikstäckande
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Mer om Mikael Andersson

Boka Mikael Andersson

Mikael Andersson

Inspiratör utan varken armar eller ben

Det andra tar för givet har varit en kamp för Mikael Andersson. Han föddes utan armar och ben men det har inte låtit honom besegras; han ser lösningar istället för hinder, möjligheter där andra ser motgångar. Mikael Andersson är en föreläsare utan dess like.

Det finns få människor som har så mycket mod, envishet och enorm viljestyrka som Mikael Andersson med sitt personliga sätt att att tackla livet. Hans positiva inställning bevisar att vem som helst kan bestiga berg.

Mikael föddes i samma generation som de barn som skadades av neurosedyn. Trots att hans föräldrar uppmanades att lämna ifrån sig honom till ett institution när han var nyfödd så fortsatte han kämpa. Kampen fortsatte i flera år med sjukvården som ansåg att proteser var den enda lösningen. Men Mikael Andersson vägrade bli ett vårdpaket.

Idag är han övertygad om att vi alla har ett eget val i livet; vi gör livet till vad vi vill att det ska vara. Vi kan välja att ge upp, eller lära oss att se lösningar där andra ser hinder. Detta kan appliceras på inte bara personer med funktionshinder av olika slag utan kan betraktas som en universell syn på livet.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information!

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Målgrupp

I Mikaels föreläsningar vill han inspirera dig om att hitta din egna starka vilja. I hans föredrag kommer du att få höra hur han tacklar sin egna problem genom livet, hur han har övervunnit självskapande begränsningar och hur detta har förändrat hans egen livssituation. Han vänder misslyckanden till segrar, motgångar till motivation och ger en inspiration till att fortsätta kämpa i livet.

Visste du detta

Mikaels mamma har varit ett otroligt stöd för honom hela livet, särskilt som barn. Hon förenklade hans situation när de flyttade till ett nytt område. Hon hjälpte honom att bli en del av kompisgänget, var med i snöbollskrig på vintern och landhockey på sommaren, även handstående var en aktivitet som övades på.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Mikael Andersson, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bestspeakers
Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...

Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Highlights