Markus Torgeby

Bestspeakers, Rikstäckande
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Mer om Markus Torgeby

Boka Markus Torgeby

Boka Markus Torgeby till ert nästa event

Markus Torgeby är långdistanslöparen som valde att bo ensam i de jämtländska skogarna i fyra år och samtidigt träna på elitnivå. Idag en unik inspirationsföreläsare, löparcoach & förmedlare av äkta glädje! Under tiden i skogen fortsatte Markus att träna löpning på elitnivå. Han bodde i Tanzania sex månader och tränade tillsammans med världens främsta maratonlöpare. SVT gjorde 2002 dokumentären Löparen om Markus år i skogen och perioden i Tanzania. Markus föreläsningar handlar om vad som händer med en människa som vågar gå sin egen väg? Vad händer när man väljer bort att ständigt vara uppkopplad och vilken kraft finns det att hämta i stillheten och naturen. Markus berättar om vad som drev honom ut i skogen och hur det är att som ung förlora sin mamma i sjukdomen MS. Om att förstå och jobba med sina rädslor. Allvar blandas med stor glädje och ingen lämnas oberörd. Berättelserna är oändligt många, kärleken till skogen och löpningen är stark. Workshop Ta med arbetsgruppen på en löprunda med Markus. Först föreläsning 30 minuter och sedan en löptur där Markus blandar allt från teknik, kondition, individuell coachning, rörlighetsträning och styrketräning. Upplägget skräddarsys utifrån nivå på gruppen. Ta del av Markus kunskaper och unika erfarenheter som garanterat kommer att göra din tillvaro enklare och betydligt mer fridfull. Inspirationsföreläsningar workshops, unika rörelseläger och löparturer långt utöver de vanliga!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information!

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Markus Torgeby, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bestspeakers
Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...

Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Highlights