Leila Söderholm

Bestspeakers, Rikstäckande
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Mer om Leila Söderholm

Boka Leila Söderholm

Boka Leila Söderholm till ert nästa event

Life by LeilaLeila Söderholm är trebarnsmamman som tävlat i kanot och streetracing med motorcykel. Hon är en mycket omtyckt inspiratör som delar med sig av sina bästa tränings-och hälsotips på tv, samt i flera av våra största tidningar Hon en flitigt anlitad föreläsare som motiverar och berör åhörare över hela landet. Hur tar du dig ur gamla spår? Hur lurar du hjärnan att börja göra sådant som är bra för dig? Leila Söderholm visar att du behöver varken mycket tid eller utrustning för att få in rolig rörelse i vardagen. Det enda som behövs är lite inspiration, vilket du garanterat får i hennes föreläsningar. Det –och mycket skratt! Leilas föreläsningar lämnar ingen oberörd hon är expert på att fånga alla oavsett vem du är. Att sömn, relationeroch att ha mål i livet är lika viktigt som att äta bra samt att röra på sig ger hon många roliga och konkreta exempel på.Leila är kvinnan bakom den populära handduksträningen som också getts ut som bok. Under föreläsningen får deltagarna prova på hur enkelt det kan vara att få till träning utan att byta om genom att använda en sjal eller handduk.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information!

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Leila Söderholm, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bestspeakers
Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...

Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Highlights