Visa utbildning.se som: Mobil

Dietmar Dahmen

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Dietmar Dahmen

Boka Dietmar Dahmen

Boka Dietmar Dahmen till ert nästa event

What is the mission of your brand?Ett företag som vill överleva i en föränderlig värld måste kunna anpassa sig – eller riskera att dö. Då vi inte kan ändra på vår omgivning, måste vi istället förändra vårt företag och se till att vi passar in. Dietmar visar exempel på företag som är bäst inom sitt segment, men som ändå inte klarar av att göra de nödvändiga förändringar som krävs för att behålla sin marknadsledande position. Inom området telefoni har ett flertal aktörer avlöst varandra som marknadsledare när tekniken har förändrats - Siemens på fast telefoni, Nokia med mobiltelefoner och nu Apple och Samsung med smartphones. Genom att ställa rätt frågor kan vi upptäcka förändringar och ta nödvändiga steg för att överleva och bli framgångsrika. Som företag måste vi veta vad som är syftet med våra produkter och tjänster och ha fokus på hur vi kan tillfredsställa våra kunders behov när omgivningen förändras. Det räcker inte att vi är bra eller att vi är bättre än i fjol - för att nå fram i bruset av all marknadsföring måste vi vara episka! Men hur kan vi vara det? Vad är det som gör att en vara syns och säljer? Dietmar kan ge dig insikt i detta.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Dietmar Dahmen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Dietmar Dahmen från Bestspeakers, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Dietmar Dahmen!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar