Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Optimera det du har, där du är

Bestseller
Kort om utbildningen
4 timmar
   
Malmö

Kursbeskrivning

Hjärntillskott

Lyssna till en av världens främsta ekonomer om vad som kommer hända inom den globala ekonomin och hur det påverkar dig. Krydda detta med kreativitet och motivation så har du en perfekt dag som tar dig framåt i livet.

Anders Borg

Entreprenör i en global ekonomi

Anders Borg, Sveriges finansminister i Allians-regeringen åren 2006 - 2014 och utsedd till EU:s främste finansminister 2011 av tidningen Financial Times, kommer dela med sig av sina erfarenheter av det internationella finansiella systemet samt de risker och möjligheter som finns för entreprenörer i den globala ekonomin.

Teo Härén

Teo Härén

Koppla in kreativiteten i ditt liv

Teo Härén föreläser om vikten av att våga tänka kreativt, innovativt och annorlunda. På ett inspirerande och tänkvärt sätt berättar han om hur viktig kreativitet är för att man ska kunna lyckas.


Teo Härén brinner för ämnen som berör kreativitet, idéer, innovation, effektivitet och den nya teknikens möjligheter.

Mats Petersson

Mats Petersson

Vill du bli bäst i världen?

Att jobba mindre och prestera mer - bara tanken svindlar, men det fungerar.

Mats har under de senaste 20 åren utvecklat en formel för hur företag och organisationer kan skapa effektivitet i världsklass. Mats ger dig insikt i hur man hanterar den strategiska frågan att bli nummer ett vare sig om det är som idrottare, säljare eller förälder.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Tid & plats

Malmö Live

Kursledare

Moderator: Sabinije von Gaffke Moderator

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Optimera det du har, där du är, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestseller

Bestseller

Bestseller Pr AB har funnits sedan 1984 och arrangerar egna seminarier med både kända svenska och internationella föreläsare. Vi är väldigt stolta över att kunna ge företagsledare externa färdigsydda ledningsmöten hos oss. 

Vi arrangerar seminarium inom: Ledarskap, Marknadsföring, Framtid, Strategier.  Våra föreläsare är i grunden väldigt olika men har ändå mycket gemensamt;  De har förmågan att motivera andra, tänka nytt och modet att göra tvärtom. Bestseller kan ge dig och ditt företag det...


Läs mer om Bestseller och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Bestseller

Olof Asklunds gata 6-10
421 30 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Optimera det du har, där du är!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 14 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar