Inga recensioner än

Hjärntillskott - Vårseminarium

Bestseller, i Göteborg (+2 orter)
Längd
4 timmar
Pris
5 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
2 juni, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
4 timmar
Pris
5 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
2 juni, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 5 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Skapa trygghet i en föränderlig värld

Hur gör vi för att acceptera och leva i denna föränderliga värld? Krig, pandemi, inflation, räntehöjningar - kommer det ständigt att vara dessa oförutsedda händelser?

Jörgen Oom – Våga vara bäst (OBS! Endast i Malmö)

Jörgen har grundat och driver företaget Peak Motivation. Han har sedan 80-talet arbetat i mer än 30 länder med förändringsprocesser i drygt 200 företag. Han är legitimerad psykolog med specialistutbildning inom attitydpåverkan, kommunikation och hypnos. Som föreläsare och utbildare talar han om förändringsarbete, det vinnande laget, att våga vara bäst och hur vi kan ha högt tempo utan negativ stress. Jörgen har myntat begreppet RMI som står för ”Rätt Mental Inställning”. Han menar att om medarbetarna bara har rätt attityd kan man klara av förändringar och omställningar på ett bra sätt. Han talar lika mycket till hjärtat som till hjärnan. Han roar, inspirerar och lämnar ingen oberörd. Jörgen Oom talar om att våga vara bäst, om det vinnande laget och om hur vi klarar detta utan att känna stress. Han har två motton: ”Proud people perform”, och ”Det är det lilla som är det stora”. Jörgen Oom menar att små förbättringar, satta i system, och som alla i organisationen tror på, gör underverk. Han använder beprövade modeller och verktyg som deltagarna enkelt kan omsätta i sina dagliga arbeten efter seminariet. Jörgens erfarenhet och övertygelse är att arbetsglädje, engagemang, konkreta mål, att våga ta initiativ och utmana, humor och inte minst stolthet är viktiga hörnstenar i en framgångsrik företagskultur.

Sofie Lindblom – The Art of Innovation

Tidigare global innovationschef på Spotify och utsedd till en av Sveriges mäktigaste kvinnor. Sofie Lindblom är entreprenör, innovatör och kreatör som är känd för sin expertis inom innovation och ledarskap. Under de senaste tio åren har hon drivit innovationsprocesser både inom etablerade bolag och som entreprenör i nystartade bolag. Sofie var bland annat innovationschef på Spotify under en intensiv tillväxtfas och har hjälpt företag som H&M och Electrolux med sina innovationssatsningar. Hon har även grundat och varit VD för Ideation360. Ett företag som utvecklar en digital plattform för att samla in idéer och koordinera innovationsprocesser. Som VD för Ideation360 har hon gett företag verktygen för att börja bygga morgondagens affär. Hennes passion för innovation och förändring har gjort henne till en hyllad nytänkare och hon har fått en rad utmärkelser för sitt arbete.

Pigge Werkelin – Motgångar – En del av livet

Pigge Werkelin trivs med att vara gotlänning och entreprenör. Just detta med att vara entreprenör kan ha sina sidor på ön. Gotland har väldigt många bevarare och bevakare som vill att det skall vara som det alltid varit. Fast helst lite bättre. I rollen av entreprenör blev Pigges uppgift att hitta nya vägar och nya lösningar. Oftast lösningar som det inte finns något klart regelverk kring och då blir det problem för t ex byråkraterna. I många fall så uppfattar byråkraten, bevararen och bevakaren en entreprenör som något hotfullt. Flera av hans projekt har idiotförklarats när bygget pågår, men när samma människor sett slutresultatet blir projekten istället hyllade. Det är ofta osäkerhet som skapar motsättningar. Som alltid, kan ingen tillfredsställa alla och det kommer alltid att finnas de som ogillar både villavagnar och hotellbyggen. Lär dig tro på dig själv och gå din egen väg.

Professor Micael Dahlen – Hur siffror styr våra liv

Författare, föreläsare och ekonomiprofessor vid Handelshögskolan i Stockholm. Tidigare har han bland annat skrivit böckerna Livet på Mars, Nextopia och Monster som har nått en global publik i länder som USA, Tyskland, Sydkorea, Holland, Norge och Finland. Hans senaste bok heter Sifferdjur: hur siffrorna styr våra liv. Micael Dahlen är en populär föredragshållare, såväl i Sverige som internationellt. Han är rankad som nummer 2 i världen bland forskare inom sitt område (The Journal of Business Research, september 2021), och nominerades till priset Business Professor of the Year Award av The Economist’s Intelligence Unit. Micael har föreläst på platser som Shanghai, New York, Istanbul och Lissabon, för kunder som Google, Ericsson, Samsung, Deloitte, Volkswagen, Fujitsu och Oriflame.

Magnus Helgesson – Framgång lämnar spår (OBS! Endast i Stockholm)

Magnus är en av Sveriges främsta och bästa föreläsare inom entreprenörskap och inspiration till förändring. Han lär dig verktyg som du direkt kan använda för att nå nya höjder och lyckas infria dina löften mot dig själv. Besluten formar din framtid. I maj 2013 slutade Magnus som VD på Harrys Pubar och ägnar sig numera åt att föreläsa och coacha andra människor. Föreläsningarna är passionerade och skakar om på ett positivt och roligt sätt. Det undgår ingen att han älskar att inspirera andra människor till framgång. Även om Magnus själv hade ett tidigt mål om att bli miljonär redan i tjugoårsåldern handlar livet inte alltid om pengar. Det vet Magnus eftersom han tidigt nådde målet. Trots pengarna kändes livet tomt. Här kommer ni att få reda på vad som är riktigt livsinnehåll och vad som betyder något.

Svante Randlert – Bli medarbetarnas och kundernas förstahandsval (OBS! Endast i Göteborg)

Svante är en av nordens mest anlitade föreläsare när det kommer till att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats. Vilket är helt avgörande för att nå goda resultat. I sin föreläsning kommer han bjuda på konkreta tips på hur du ska rekrytera, utveckla och motivera din personal både idag och i framtiden. Han är även författare till den bästsäljande boken Drömarbetsgivaren (2017) och en flitigt anlitad konsult inom rekrytering, HR, kompetensutveckling, employer och employee branding. I boken Drömledarskapet (2020) betonas vikten av att anpassa sig och ledarskapet utifrån den ständiga förändringen av samhället, beteenden, behov och teknik. Vad man bör göra idag för att prestera bättre imorgon, tillsammans. Och om inte du som chef behandlar dina medarbetare som din största tillgång, vem ska då göra det?

+  Extra gäst: Runar Karlqvist
Moderator: Lydia Capolicchio

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

2 juni, 2023

  • Öppen utbildning
  • Göteborg

Video

Upplägg

Ungefärliga hålltider:

07.30 Registrering, kaffe och mingel
08.00 Föreläsare 1
09.00 Föreläsare 2
10.00 Kaffepaus
10.15 Föreläsare 3
11.15 Föreläsare 4
12.15 Affärslunch

Tid & plats

Göteborg
Fredag 2 juni 2023
Quality Hotel The Weaver


Stockholm
Torsdag 1 juni 2023
Quality Hotel Globe


Malmö
Onsdag 31 maj 2023
Malmö Arena Hotel

Mat & logi

I paketet ingår även frukost/välkomstdrink och lättare mat.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Hjärntillskott - Vårseminarium, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Bestseller
Olof Asklunds gata 6-10
421 30 Göteborg

Bestseller Pr AB har funnits sedan 1984 och arrangerar egna seminarier med både kända svenska och internationella föreläsare. Vi är väldigt stolta över att kunna ge företagsledare externa färdigsydda ledningsmöten hos oss. 

Vi arrangerar seminarium inom: Ledarskap, Marknadsföring, Framtid, Strategier.  Våra föreläsare är i grunden väldigt olika men har ändå mycket gemensamt;  De har förmågan att motivera andra, tänka nytt och modet att göra tvärtom. Bestseller kan ge dig och ditt företag det...

Läs mer om Bestseller och visa alla utbildningar.

Highlights