Inga recensioner än

Hjärntillskott - After Work Masterclass

Bestseller, i Göteborg (+2 orter)
Längd
2,5 timmar
Pris
5 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
14 november, 2023 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
2,5 timmar
Pris
5 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
14 november, 2023 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 5 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Masterclass låter dig fördjupas i ett ämne av en utvald lärare av högsta klass. “En dag med en skicklig lärare är värt mer än 1000 dagar av flitigt studium” lyder ett gammalt ordspråk.

På våra Masterclass sitter ni ner vid bord för att kunna diskutera frågor och för att knyta kontakter. Välkommen!

Professor Lars-Johan Åge
Förhandling - Konsten att komma överens

Lars-Johan Åge är en av världens främsta forskare inom förhandlingsområdet och han har inte bara hittat framgångsfaktorerna för att komma överens med vem som helst, han kan också förmedla dem på ett sätt som gör skillnad i människors liv. Lars-Johan Åge är, förutom professor även utbildad i förhandling på Harvard Law School. Han har arbetat med FBIs gisslanförhandlare och svenska polisens insatsstyrka. Han har också analyserat mönster hos världens bästa förhandlare inom gisslansituationer, affärer och diplomati.

Nu gör han framgångsfaktorerna tillgängliga för en bred publik. Att samarbeta och hitta en gemensam väg framåt är den största framgångsfaktorn i mänsklighetens historia. Den är lika avgörande och aktuell för dagens organisationer. Vi kallar det att komma överens. Lars-Johan Åges föreläsning ger nycklarna till framgångsrik kommunikation. Oavsett om det gäller relationen chef-anställd, säljare-kund eller mellan kollegor är hemligheten för att komma överens och få till en lyckad lösning densamma.

Föreläsningen bygger på forskning och vetenskapliga experiment inom psykologi, beteendevetenskap och ekonomi. Den innehåller exempel som alla i affärsvärlden kan känna igen sig i och syftet är att inom organisationer skapa bättre internt samarbete, högre innovationskraft, mer värdeskapande, färre missade möjligheter och ett effektivare ledarskap.

Al Pitcher

Al Pitcher är född i England, uppvuxen på Nya Zeeland och startade sin standup-karriär i London 1999. Han flyttade till Sverige 2010 och blev snabbt ett stort namn på den svenska humorscenen, redan 2011 vann han utmärkelsen “Bästa manliga komiker” på Svenska Humorgalan.

Al Pitcher fann sin plats i Sverige. Engelsmannen vars signaturhumor får oss att med stor värme skratta åt det vi kallar svenskt kallar Sverige för ”My Happy Place”. Men trots att Al bott här i tolv år kämpar han fortfarande med att förstå sig på de svenska traditionerna och precis som vi letar han efter lyckan. Finns den – och i så fall var

Bland Al Pitchers föreställningar märks ”Fika Tour” (2012), ”Påtår” (2013), ”Näämen it’s Al Pitcher Tour” (2014) samt ”Sverige Syndrome” (2017). Den pågående föreställningen ”My Happy Place” hade premiär 14 april 2022.

Kommande kursstarter

Välj mellan 3 kursstarter

14 november, 2023

  • Öppen utbildning
  • Göteborg

15 november, 2023

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

16 november, 2023

  • Öppen utbildning
  • Malmö

Video

Upplägg

Ungefärliga hålltider:

15:30 Registrering & välkomstdrink
16:00 Föreläsning & lättare mat
18:00 Mingel & avslutning

Tid & plats

Göteborg
Elite Park Avenue
Tisdag 14 november 2023


Stockholm
Quality Hotel Globe
Onsdag 15 november 2023


Malmö
Malmö Arena Hotel
Torsdag 16 november 2023

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Hjärntillskott - After Work Masterclass, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Bestseller
Olof Asklunds gata 6-10
421 30 Göteborg

Bestseller Pr AB har funnits sedan 1984 och arrangerar egna seminarier med både kända svenska och internationella föreläsare. Vi är väldigt stolta över att kunna ge företagsledare externa färdigsydda ledningsmöten hos oss. 

Vi arrangerar seminarium inom: Ledarskap, Marknadsföring, Framtid, Strategier.  Våra föreläsare är i grunden väldigt olika men har ändå mycket gemensamt;  De har förmågan att motivera andra, tänka nytt och modet att göra tvärtom. Bestseller kan ge dig och ditt företag det...

Läs mer om Bestseller och visa alla utbildningar.

Highlights