Marknads­föring Start

Berghs School of Communication
Kort om utbildningen
25 timmar
18 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2023-03-15 - Stockholm
Öppen utbildning
Stockholm
Svenska

Beskrivning av: Marknads­föring Start

 • Marknadsföring
 • Varumärkesutveckling
 • Kommunicera med olika målgrupper

Gör din första marknads- och aktivitetsplan! På den här grundkursen får du en första inblick i hur du skapar kundrelationer, identifierar målgrupper och utvecklar varumärken.

Om kursen

Marknadsföring handlar om att skapa och vårda kundrelationer, att identifiera nya affärsmöjligheter och utveckla verksamheten. Den här introduktionskursen i marknadsföring ger dig grundläggande kunskaper om just det. Kursen ger dig bra förutsättningar och kunskap för att kunna börja arbeta med marknadsföring på en grundläggande nivå.

Vi jobbar både teoretiskt och praktiskt, alltid nära verkligheten. Du kommer att lära dig begrepp och arbetsmetoder för att skapa enklare marknads- och aktivitetsplaner. Med hjälp av föreläsare hämtade från branschen visar vi hur olika discipliner jobbar tillsammans för att skapa effektiv och värdeskapande marknadsföring. Under kursen jobbar ni i grupp med att ta fram en enklare marknads- och aktivitetsplan som redovisas i slutet av kursen.

Vem är kursen för?

För dig som är intresserad av att börja arbeta med marknadsföring. Efter genomgången kurs ska du kunna förstå och tillämpa begrepp och modeller inom marknadsföring på en grundläggande nivå.

Ansökan och antagningskrav

Behöver jag några förkunskaper?

Du ska ha gymnasiekompetens eller motsvarande. Kursen ges på svenska.

Skicka också med

På denna kurs krävs det inga ansökningshandlingar.

När får jag besked om jag kommit in?

På denna kurs gäller löpande antagning och principen först till kvarn, din ansökan är bindande först efter att du tackat ja till kursen via mailbekräftelsen som skickas ut. Det innebär att du är garanterad en plats i och med din anmälan under förutsättning att vi fortfarande har platser kvar att erbjuda.

Kursintyg

Efter genomförd kurs (och minst 80% närvaro) utfärdas kursintyg.

Vad kostar kursen?

Studieavgift inkl. moms
23 125 kronor

Studieavgift exkl. moms
18 500 kronor

Kursdatum

Kursstart, som är gemensam med övriga startkurser är på onsdag den 15/3 kl 17:15 i vår Aula på plan 1. Därefter är kursen på följande dagar: Onsdagar 22/3, 29/3, 5/4, 12/4, 19/4, 26/4, 3/5, 10/5 samt 16/5 (OBS tisdag) kl 18.00-20.30 på Berghs.

Egna studietimmar

1-4 timmar/vecka

Kursansvarig

Rosie Kropp, VP & Head of Global Brand Marketing på Ericsson.

Rosie är en senior marknadsförare och varumärkesexpert med mer än 25 års ledarerfarenhet från globala företag, konsultbyråer och startups. Hon har utvecklat och transformerat framgångsrika varumärken och bolag inom en mängd olika branscher i mer än 70 länder. Rosie är också en etablerad talare och kursledare på såväl internationella konferenser som Berghs.

Det här får du

 • Marknadsföringens grunder – begrepp och terminologi
 • Vad är ett varumärke och hur jobbar man med det
 • Marknads- och aktivitetsplaner
 • Omvärldsanalys
 • Segmentering och målgrupper
 • Positionering
 • Storytelling
 • Mål och aktiviteter
 • Marknads­kommunikation

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Marknads­föring Start, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Berghs School of Communication

Kraft att utvecklas – igår, idag, imorgon

Berghs School of Communication älskar all form av kommunikation och vi drivs av att se människor utvecklas! Vårt mål är att fortsätta utbilda framtidens bästa kommunikatörer, det har vi gjort sedan 1941. Berghs ligger i centrala Stockholm och erbjuder strategisk och...


Läs mer om Berghs School of Communication och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Bobergsgatan 48
115 47 Stockholm

Tel: 08-587 550 00
Fax 08-587 550 10
www.berghs.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Marknads­föring Start!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 1507 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Marknads­föring Start från Berghs School of Communication, fyll i dina uppgifter: