Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
8 veckor
23 000 SEK exkl. moms
   
Distans
Svenska

Beskrivning av: Content Design

En designer inom Content Marketing – en Content designer – behöver behärska design för flera kanaler för att få ut sitt budskap. Den här kursen vänder sig till dig som idag är formgivare eller AD och vill skaffa dig mer kunskap om att arbeta kanaloberoende med Content design.

Om kursen

Allt fler inser vikten av att kommunicera med sin målgrupp med hjälp av trovärdigt och relevant innehåll, så kallad Content Marketing. Avsändaren kan vara allt ifrån ett större företag till en mindre organisation – alla har mycket att vinna på att tala till målgruppen med redaktionella verktyg i sina egna kanaler. Och det visuella uttrycket spelar en central roll för hur varumärket uppfattas.

Den här kursen ger dig kunskaper i hur du tar fram en design som är konsekvent i alla sina uttryck, från det tryckta magasinet till sociala medier. Under kursens gång arbetar du som kursdeltagare med ett och samma valfria case, detta för att kunna omsätta strategi till design i flera olika kanaler. Kursen inleds med ett strategiskt grundarbete med att ta fram innehålls- och kanalstrategi, och fokus ligger därefter på att ta fram ett designkoncept som går att förvalta och vidareutveckla i alla kanaler.

Vem är kursen för?

Den här kursen passar dig som idag arbetar som formgivare eller AD på byrå, inhouse eller som frilans och vill lära dig mer om Content design. Kursen kommer med hjälp av konkreta koncept- och designuppgifter lotsa dig fram till ett strategiskt och kanaloberoende arbetssätt.

Kursansvarig

Jenny Gemzell, Vd på Kate designstudio. Jenny arbetar med Content design och har tagit fram innehållsdrivna designkoncept till allt från organisationer och företag till kommersiella magasin och kulturtidskrifter.ter.

 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Content Design, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication
– Utbildning och kurser inom PR, reklam och media

Berghs School of Communication erbjuder strategisk och kreativ utbildning på olika nivåer inom marknadskommunikation.  Vi har diplomutbildningar och internationella bachelorutbildningar på heltid, över 80 kurser på deltid samt anpassade utbildningar för organisationer och företag. Varje år går cirka 3000 personer...


Läs mer om Berghs School of Communication och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Bobergsgatan 48
115 47 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.berghs.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Content Design!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 1507 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Content Design från Berghs School of Communication, fyll i dina uppgifter: