Visa utbildning.se som: Mobil

Berghs Upgrade – Digital eventproducent

Berghs School of Communication
Kort om utbildningen
84 timmar
45 000 SEK exkl. moms
   
Distans
Svenska

Beskrivning av: Berghs Upgrade – Digital eventproducent

Bredda din kompetens inom området digital eventproduktion! Behovet att kunna producera och genomföra digitala event och möten har aldrig varit större än nu. På programmet Digital eventproducent gör du under 12 veckor en djupdykning i design, planering och genomförande av digitala event!

Om utbildningen

Behovet att kunna producera och genomföra digitala event och möten har aldrig varit större än nu. Det sker en ökning av denna typ av kommunikation både internt i ett företag och i den externa kommunikationen. Internt i organisationer spelar den en avgörande roll vid innovation, förändrings- och förankringsarbetet. Eventen flyttar in i den digitala världen och sker ofta ”live” vilket ställer krav på ökad professionalitet.

Utbildningen Digital eventproducent innehåller integrerad kunskap att designa, planera och genomföra digitala event och möten. Arbetsmarknaden för en Digital eventproducent blir bredare när företag förstår affärsnyttan av att själva skapa digitala event och möten.

Programmet innehåller följande kurser:
  • Berghs DEV – Berghs DEV syftar till att utveckla sin professionella roll och reflektera över sin lärprocess.
  • Facilitering av möten och workshops – verktyg och metoder för att skapa delaktighet och processer för att stärka förmågan att designa och leda virtuella möten.
  • Presentationsdesign – kunskap och övning kring presentation och införsäljning för att kunna övertyga kunder och stakeholders.
  • Format och Storytelling – verktyg och processer att skapa en historia som berör och engagerar.
  • Producera och distribuera – kunskap av praktisk event- och mötesproduktion inklusive viktiga detaljer som gör att ett virtuellt möte kan blir en fantastisk upplevelse.

Vem är utbildningen för?

Kursen riktar sig till etablerade event- och produktionsledare eller kommunikatörer med 2 års arbetslivserfarenhet inom event, reklam, marknadsföring eller kommunikations­branschen som behöver bredda sin yrkeskompetens med Digital event- och mötesproduktion.

Genom uppdaterad kompetens inom området ges du möjligheten att efter utbildningens slut kunna söka uppdrag som digital eventproducent, facilitator eller event designer. Du kommer också att bredda dina kontakter i branschen under utbildningens gång.

Pedagogisk modell

Berghs pedagogik är praktiskt baserad med yrkesverksamma lärare och casebaserade uppgifter att lösa individuellt eller i grupp. Pedagogiken bygger på samtalet med ett ansvar för sitt eget såväl som gruppens lärande. Vår metodik handlar om att praktiskt lösa uppdrag, presentera lösningar, få feedback och reflektera. Vissa uppgifter kan löpa parallellt och sträcka sig över flera veckor. Den första veckan startar med kursen Berghs DEV som ger dig verktyg att förstå sig själv, och därmed andra bättre. Att förstå sin lärandestrategi något vi jobbar med under hela utbildningen.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Berghs Upgrade – Digital eventproducent, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication
– Utbildning och kurser inom PR, reklam och media

Berghs School of Communication erbjuder strategisk och kreativ utbildning på olika nivåer inom marknadskommunikation.  Vi har diplomutbildningar och internationella bachelorutbildningar på heltid, över 80 kurser på deltid samt anpassade utbildningar för organisationer och företag. Varje år går cirka 3000 personer...


Läs mer om Berghs School of Communication och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Bobergsgatan 48
115 47 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.berghs.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Berghs Upgrade – Digital eventproducent!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 1507 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Berghs Upgrade – Digital eventproducent från Berghs School of Communication, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar