Visa utbildning.se som: Mobil

Att hålla webbinarium i egen regi

Berghs School of Communication
Kort om utbildningen
7 timmar
7 000 SEK exkl. moms
   
Stockholm
Svenska

Beskrivning av: Att hålla webbinarium i egen regi

Webbinarier är det nya marknadsföringsguldet. Så får du din målgrupps fulla uppmärksamhet i 45 min! En effektiv metod för marknadsföring och försäljning online. På den här kursen får du inspiration och praktiska tips på hur du kan hålla webbinarier i egen regi.

Om kursen

Att genomföra webbinarier har snabbt blivit ett populärt sätt att hålla kunddialogen aktiv i en tid då många av oss arbetar på distans och där fysiska event och träffar är satta på paus. Webbinarier har dessutom visat sig vara ett format som är mycket uppskattat hos de målgrupper vi vill nå. Det här är kursen för dig som vill bygga upp kompetens internt för att snabbt och enkelt kunna hålla webbinarier i egen regi.

På kursen får du lära dig hur du planerar och genomför ett proffsigt webbinarium med engagerande innehåll och med teknik som ger hög kvalité i bild och ljud. Vi kommer gå igenom hur du anpassar ditt budskap till webbinariumformatet, vilken teknik du behöver, vilka plattformar som finns för webbinarier, hur du rent praktiskt genomför ett framgångsrikt webbinarium med dynamik och interaktion samt hur du på bästa sätt hanterar uppföljningen.

 

Vem är kursen för?

Kursen vänder sig till dig som ansvarar för kommunikationen i din organisation samt för dig som är content creator och vill lära dig hur du anpassar ett innehåll och budskap till ett webbinarium. Det krävs inga förkunskaper inom området.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Att hålla webbinarium i egen regi, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication
– Utbildning och kurser inom PR, reklam och media

Berghs School of Communication erbjuder strategisk och kreativ utbildning på olika nivåer inom marknadskommunikation.  Vi har diplomutbildningar och internationella bachelorutbildningar på heltid, över 80 kurser på deltid samt anpassade utbildningar för organisationer och företag. Varje år går cirka 3000 personer...


Läs mer om Berghs School of Communication och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Bobergsgatan 48
115 47 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.berghs.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Att hålla webbinarium i egen regi!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 1507 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Att hålla webbinarium i egen regi från Berghs School of Communication, fyll i dina uppgifter: