Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
8 veckor
25 500 SEK exkl. moms
Distans
Svenska

Beskrivning av: 3D-design

Den här kursen ger dig som är art director, grafisk designer eller illustratör en kickstart i 3D-design! Du breddar ditt arbete och erbjudande vilket möjliggör nya spännande uppdrag. Under 8 veckor får du lära dig grunderna i att arbeta med 3D-design med Cinema 4D och renderingsmotorn Redshift.

Om kursen

Samtidigt som 3D-grafik har blivit en allt mer förekommande del i visuell kommunikation har även programmen blivit mer tillgängliga och våra datorer snabbare. Att addera 3D till sitt arbetsflöde har aldrig varit enklare och roligare än idag. Men hur och var börjar jag? Vad är egentligen en polygon och vad behöver jag veta för att kunna göra en bild som ser ut precis sådär som ett fotografi? Och hur kan jag få det att sedan röra på sig? Allt det kommer vi gå igenom i den här kursen.

Under 8 veckor kommer vi lära oss 3D-design från grunden med hjälp av Cinema 4D och en del After Effects. Du kommer få en förståelse för hela produktionskedjan från första storyboard till modellering, riggning och animation för att sedan texturera, ljussätta och rendera med renderingsmotorn Redshift. Vi lär oss om renderingstekniker, färgdjup och filformat för att sedan kunna sätta ihop ihop allting i After Effects för slutleverans. Vi tittar även på tekniker för att skapa simuleringar som tyg och kollisioner. Kursen är grundläggande men förutsätter att du har viss erfarenhet av After Effects, Cinema 4D eller liknande verktyg.

Varje vecka täcker in ett område och avslutas med en uppgift där du själv får testa på att utforska dessa tekniker som du sedan får feedback på. Vid kursens slut kommer du ha en förståelse för hela produktionskedjan.
Oavsett om du vill addera rörliga detaljer till ditt befintliga designerbjudande, bli en bättre beställare och kunna ge relevant feedback på andras arbete, själv producera mockups och renderingar som imponerar på dina kunder eller skapa helt egna bildvärldar, så kommer den här kursen att hjälpa dig.

Vem är kursen för?

Kursen vänder sig till dig som idag har goda kunskaper av designarbete och erfarenhet av rörlig grafik, eller liknande tekniker i någon form. Och nu vill du kunna utveckla och addera 3d-design och motion graphics i ditt erbjudande. Vi förväntar oss att du har goda tekniska kunskaper och förmodligen redan skapar enklare motion graphics till dina projekt.
Du kan vara designer som vill lära dig ett nytt hantverk eller art/creative director som vill bättre förstå möjligheterna och teknikerna för att kunna erbjuda 3d-design och motion graphics till dina kunder.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om 3D-design, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication
– Utbildning och kurser inom PR, reklam och media

Berghs School of Communication erbjuder strategisk och kreativ utbildning på olika nivåer inom marknadskommunikation.  Vi har diplomutbildningar och internationella bachelorutbildningar på heltid, över 80 kurser på deltid samt anpassade utbildningar för organisationer och företag. Varje år går cirka 3000 personer...


Läs mer om Berghs School of Communication och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Bobergsgatan 48
115 47 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.berghs.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera 3D-design!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 1507 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen 3D-design från Berghs School of Communication, fyll i dina uppgifter: