Visa utbildning.se som: Mobil

Frontend-utveckling

Beetroot Academy
Kort om utbildningen
16 veckor
19 168 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: juni 2021 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
Engelska
Frontend-utveckling

Kursbeskrivning

Studera till frontend-utvecklare

Som frontend-utvecklare är du den sista och avgörande länken i kedjan mellan företag och dess användare online. En frontend-utvecklares jobb är att se till att hemsidor ser bra ut och är responsiva, vilket betyder att de fungerar på både datorer, smartphones och surfplattor. Som frontend-utvecklare är det du som ser till att användaren får ett gott första intryck av en hemsida, och därmed också av produkten, tjänsten och företaget bakom.

Under kursen kommer vi att ge dig förståelsen för hur en webbläsare fungerar utifrån ett utvecklarperspektiv. Du får lära dig arbeta med HTML (det som definierar layouten), CSS (hur saker ser ut) och JavaScript (interaktivitet). Du kommer få bekanta dig med ramverk och kompilatorer som Gulp och Webpack. Du kommer att få lära dig jobba smart och effektiv – allt utifrån den senaste branschstandarden.

På den här kursen kommer du jobba både individuellt och i team och efter examen kommer du ha en portfölj av projekt som kommer att hjälpa dig få ditt första jobb som frontend-utvecklare!

Målsättning

Efter att du fått diplom i kursen kommer du med hjälp av kunskaperna du fått kunna ansvara för att en webbplats funktioner och information presenteras på ett bra snyggt sätt samt att webbplatsen fungerar mot användare.

Målgrupp

Kursen är för dig som vill ta första klivet in i en karriär inom IT. Du är intresserad av webbutveckling och design och du är van att använda en dator. Då lektionerna undervisas på engelska behöver du vara bekväm i detta (nivå B eller engelska 6). Du behöver ha tillgång till en dator eller en laptop och en stabil internetuppkoppling.

Kursinnehåll

  • HTML / CSS
  • JAVASCRIPT
  • Front - End
  • Final Project

Upplägg

Kursen genomförs på halvfart (50% av heltid) under totalt 16 veckor. Kursen sker online och du erhåller diplom efter avslutad utbildning.

Schemat för kursen innehåller tre lektioner per vecka. Två av veckans lektioner är förlagda på veckodagar och är två timmar långa. den tredje av veckans lektioner är förlagd under helgen och är fyra timmar lång. Utöver detta kommer du att behöva lägga ungefär 12 timmar på självstudier och hemuppgifter. Vi har vårt eget LMS (Learning management system) genom vilket du som student kommer få tillgång till allt kursmaterial (videor, länkar etc).

Den här kursen passar också bra för dig som arbetar eller har annan sysselsättning då lektionstiden är förlagd på kvällar och helger och du kan lägga upp tiden för självstudier på det sätt som passar dig.

Kursmaterial

Tillhandahålls vid kursstart. Ingår i kursavgiften.

Språk

Engelska (nivå B eller engelska 6).

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Frontend-utveckling, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 3,5

Baseras på 8 recensioner.

Linna Yinloch
Sara Majava
I enjoy learning something completely new and fun. It would be good to have more focus on Javascript, less HTML and CSS.
Melody Vikström
Learning the basics from professionals was the best part of the course, I would altought like to have more time on javascript

Beetroot Academy

Starta din IT-karriär på Beetroot Academy

Beetroot Academy är en svensk skola för IT-utbildning som grundades 2014. Vårt mål är att hjälpa fler starta upp eller utveckla framgångsrika karriärer inom IT och på så sätt överbrygga den brist som idag finns på yrkesverksamma inom IT i...


Läs mer om Beetroot Academy och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Beetroot Academy

Holländargatan 20
111 60 stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(3,5)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 17 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Frontend-utveckling från Beetroot Academy, fyll i dina uppgifter: