Visa utbildning.se som: Mobil

Digital Marketing

Beetroot Academy
Kort om utbildningen
4 månader
19 168 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: december 2021 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
Engelska

Kursbeskrivning

Gillar du att arbeta både analytiskt och kreativt? Då kan Digital Marketing vara något för dig! Kursen ger dig en djupdykning i dataanalys, digital annonsering och content-strategi. 

Under kursens gång kommer du att få lära dig att balansera fokus på branding med att arbeta mot övergripande verksamhetsmål, genom att göra datadrivna beslut och optimera marknadsföringen. Dessutom kommer du att lära dig att kartlägga ett varumärkes innehåll, från webbsidor till social närvaro. Kursen ger dig också fördjupade kunskaper i att skapa, lansera och analysera digitala marknadsföringkampanjer på sociala medier och med hjälp av Google AdWords. Tillsammans arbetar vi med riktiga projekt och kampanjer för att få praktisk erfarenhet och den kunskap som behövs för att lyckas med marknadsföring i dagens digitala samhälle.

Målsättning

Efter avslutad utbildning kommer du ha de kunskaper som krävs för att kunna definiera och utföra en fullskalig digital marknadsföringsstrategi, från kundförvärv till retention.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som vill ta första klivet in i en karriär inom digital marknadsföring. Allt du behöver är en egen dator, grundläggande kunskaper i det digitala marknadsföringslandskapet och viljan att lära dig mer. Då undervisningen sker på engelska behöver du vara bekväm med det (nivå B eller engelska 6).

Kursinnehåll

  • Strategisk marknadsföring (research, idévalidering, målgrupp)
  • Grunder i marknadsföring (webbsida, innehåll, design, traffic acquisition, analytics)
  • Kanaler och marketing funnel (typer av kanaler, målgruppsengagering)
  • Avancerad modul (fördjupning)

Upplägg

Kursen genomförs på halvfart (50% av heltid) under totalt 4 månader. Kursen sker online och du erhåller diplom efter avslutad utbildning.

Schemat för kursen innehåller två lektioner som är två timmar långa per vecka. Lektionerna är förlagda på vardagskvällar. Utöver detta kommer du att behöva lägga ungefär 12 timmar på självstudier och hemuppgifter. Vi har vårt eget LMS (Learning Management System) genom vilket du som student kommer få tillgång till allt kursmaterial (videor, länkar etc).

Den här kursen passar också bra för dig som arbetar eller har annan sysselsättning då lektionstiden är förlagd på kvällar och du kan lägga upp tiden för självstudier på det sätt som passar dig.

Diplomering eller certifiering

Deltagare erhåller diplom efter avslutad utbildning.

Erbjudande

3500 SEK rabatt till och med Juni 15 2021

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Digital Marketing, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Beetroot Academy

Starta din IT-karriär på Beetroot Academy

Beetroot Academy är en svensk skola för IT-utbildning som grundades 2014. Vårt mål är att hjälpa fler starta upp eller utveckla framgångsrika karriärer inom IT och på så sätt överbrygga den brist som idag finns på yrkesverksamma inom IT i...


Läs mer om Beetroot Academy och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Beetroot Academy

Holländargatan 20
111 60 stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Digital Marketing!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 17 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Digital Marketing från Beetroot Academy, fyll i dina uppgifter: