Visa utbildning.se som: Mobil

Avancerad JavaScript/React-utvecklare

Beetroot Academy
Kort om utbildningen
8 veckor
15 992 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: september 2021 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
javascript

Kursbeskrivning

Avancerad JavaScript/React-utvecklare

Om du redan arbetar med JavaScript kan det vara dags att fördjupa dina kunskaper med React/Redux och efter den här kursen kommer du att anses vara en utmärkt JavaScript-utvecklare. React JavaScript-biblioteket löser problem kopplade till interfaces som t.ex. varor i kundkorgen och listor över användare. När allt fler sidor dyker upp kan du använda Redux. 

Under kursens gång kommer du lära dig React och verktyg som ESLint (för kodsyntaxkontroll), React Router v4 (för navigering mellan sidor), Reselect (för att effektivisera hanteringen av tillstånd), Immutable.js (ett bibliotek som hjälper dig att skapa icke muterbara datastrukturer) och Jest (för testning). Du kommer även få lära dig skapa funktionella komponenter med hjälp av React-hooks och du kommer att kunna skriva enhetstester genom att använda Jests och React-test-bibliotek. Du kommer att kunna skapa dina egna applikationer och efter avslutad kurs kunna arbeta som React-utvecklare.

Målsättning

Efter avslutad utbildning kommer du att kunna anses vara en utmärkt JavaScrip-utvecklare och du kommer att kunna jobba som React-utvecklare.

Målgrupp

Det här en kurs för dig som har några års erfarenhet av JavaScript och är intresserad av att fördjupa dina kunskaper. Då undervisningen sker på engelska  behöver du vara bekväm med det (nivå B eller engelska 6).

Kursinnehåll

  • JavaScript - 6 lektioner (totalt 14 timmar)
  • Skapa applikationer med React - 18 lektioner (totalt 50 timmar)

Upplägg

Kursen genomförs på halvfart (50% av heltid) under totalt 8 veckor. Kursen sker online och du erhåller diplom efter avslutad utbildning.

Schemat för kursen innehåller tre lektioner per vecka. Två av veckans lektioner är förlagda på veckodagar och är två timmar långa. den tredje av veckans lektioner är förlagd under helgen och är fyra timmar lång. Utöver detta kommer du att behöva lägga ungefär 12 timmar på självstudier och hemuppgifter. Vi har vårt eget LMS (Learning management system) genom vilket du som student kommer få tillgång till allt kursmaterial (videor, länkar etc).

Den här kursen passar också bra för dig som arbetar eller har annan sysselsättning då lektionstiden är förlagd på kvällar och helger och du kan lägga upp tiden för självstudier på det sätt som passar dig. 

Kursmaterial

Tillhandahålls vid kursstart. Ingår i kursavgiften.

Språk

Engelska (nivå B eller engelska 6).

Förkunskapskrav

  • Preprocessor: SASS
  • Datatyper, syntax, grundläggande JavaScript struktur och funktioner
  • Arbeta med DOM
  • Events modulen i JavaScript
  • Arbeta med AJAX
  • Engelska B och Engelska 6

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Avancerad JavaScript/React-utvecklare , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Beetroot Academy

Starta din IT-karriär på Beetroot Academy

Beetroot Academy är en svensk skola för IT-utbildning som grundades 2014. Vårt mål är att hjälpa fler starta upp eller utveckla framgångsrika karriärer inom IT och på så sätt överbrygga den brist som idag finns på yrkesverksamma inom IT i...


Läs mer om Beetroot Academy och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Beetroot Academy

Holländargatan 20
111 60 stockholm

 Visa telefonnummer

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Recensioner
Bli den första att recensera Avancerad JavaScript/React-utvecklare !
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Avancerad JavaScript/React-utvecklare från Beetroot Academy, fyll i dina uppgifter: