CertNexus - CyberSAFE

Be Licensed
Kort om utbildningen
2 halvdagar
9 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2023-02-14 - Distans
Distans, Rikstäckande
Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning

Kommande starter
Sverige
Hör gärna av er för mer information

Distans
9 500 SEK
2023-02-14

Video

Kursbeskrivning

Bli CyberSAFE certifieriad hos Be Licensed!

Ett klarat CyberSAFE™-prov bekräftar att deltagaren har kunskaper, färdigheter och förmågor för att kunna identifiera de vanligaste riskerna som har med användning av digital teknik att göra och för att på t säkert sätt kunna skydda sig själv och sin organisation mot säkerhetsrisker.

Två halvdagar 13.00-17.00

Målgrupp

Icke-tekniska slutanvändare inom en organisation som kan komma att använda teknik som innebär en risk för organisationens kritiska informationssystem och data.

Kursinnehåll

  • Varför ska man CyberSAFE-certifiera sig?

Skadliga aktörer kan attackera och infiltrera en organisation genom ett flertal olika metoder. Kursen CyberSAFE identifierar säkerhetsbehoven och ger kunskap om åtgärder som enkelt kan vidtas för att skydda organisationen.

  • Säkra Enheter

Att hålla system säkra från intrång och attacker är avgörande. CyberSAFE går igenom fysisk säkerhet, lösenord, virus och annan skadlig kod samt säker användning av trådlösa enheter.

  • Använda Internet på ett säkert sätt

Gruppmedlemmarna lär sig att surfa på webben, skicka och ta emot e-post, använda sociala medier och använda molnenheter på ett säkert sätt.

Diplomering eller certifiering

Officiellt CertNexus Certifikat erhålls efter genomfört och godkänt prov där deltagare som blir certifierade också har möjlighet att ingå i Be Licensed rekryteringsportal. Färdigutbildade och certifierade kursdeltagare kan välja att synas i portalen med en egen profilsida och badges. Portalen används av företag som söker efter specifika kompetenser och certifieringar för rekrytering.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om CertNexus - CyberSAFE , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Be Licensed

Välkommen till Be Licensed!

Vi som arbetar på och utgör Be Licensed har lång erfarenhet av att leverera professionell utbildning och Certifiering inom media. Verkligt nöjda kunder med nyvunna och brukbara kunskaper efter kurs hos oss är något vi garanterar. Alla våra föreläsare har...


Läs mer om Be Licensed och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Be Licensed

Alfred Nobels allé 15
141 89 Huddinge

Tel: 072-443 95 00
Mobil 072-443 95 00

Recensioner
Bli den första att recensera CertNexus - CyberSAFE !
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen CertNexus - CyberSAFE från Be Licensed, fyll i dina uppgifter: