Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Barnrättskonsulterna

Barnrättskonsulterna har god kunskap, en genomarbetad och interaktiv pedagogik och metoder och verktyg som gör tillämpningen begriplig. En bra utbildning ska vara konkret och meningsfull för varje deltagare. Våra utbildningar och workshops ger både den kunskap som krävs, men också metoder och verktyg som ger förutsättningar att gå från ord till handling.

Vi riktar oss till chefer och förtroendevalda som behöver fatta nödvändiga beslut, verksamheter som indirekt möter barn inom till exempel samhällsplanering, men också till verksamheter som direkt möter barn, till exempel skola och socialtjänst.

Vi gör såväl kortare utbildningsinsatser, men kan också finnas med som stöd i ert långsiktiga arbete. Barnrättskonsulterna kombinerar alltid hög sakkunskap om barnkonventionen med god förmåga att processleda organisationen mot ett väl fungerande barnrättsarbete. Målet är ett barnrättsarbete som blir mer än vackra ord och landa i konkret ”verkstad”. Kanske är det därför vi har både nöjda och återkommande kunder som gärna rekommenderar oss!

”Utbildningen hjälpte oss att gå från ord till handling!”

Ett sådant omdöme från våra deltagare gör oss otroligt stolta! För det är precis det vi vill. Bidra till att verksamheten går från ord till handling när det gäller att stärka barnets rättigheter och implementera barnkonventionen.

Visa alla utbildningar med Barnrättskonsulterna

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
Juridik
Socialrätt Längd Pris Ort Snittbetyg
Barnkonsekvensanaklys i praktiken 4 timmar Rikstäckande
4,2 (51)
Barnkonsekvensanalys i praktiken 3 timmar Från 950 SEK Distans
Gör barnkonventionen konkret – grund 4 timmar Rikstäckande
5,0 (20)
Ledarskap
Företagsledning / styrelse
Barnkonventionen i styrning och ledning 2 timmar Rikstäckande
4,5 (59)
Skola
Barnets rättigheter i fritidsgårdsverksamhet 1 dag Rikstäckande
Barnkonventionen i skola och förskola 3 timmar Rikstäckande

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Barnrättskonsulterna och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Barnrättskonsulterna

Norrsken House
Birger Jarlsgatan 57
113 56 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 131 recensioner.

Cajsa Palm, Nyköpings kommun
(5)
Mycket kompetenta utbildare, lyhörda under såväl förberedelse av liksom under utbildningstillfällena. Mycket god kunskap i barnrätt, men också grundade i kommunal verksamhet med god förmåga att fånga upp och göra utbildningen relevant för olika verksamhetsområden och yrkesgrupper.
Ami Netzler, Västerås stad
(5)
Emma Fagerstrand har ett in lyssnade och problemlösande förhållningssätt då Västerås stad tillsammans med Emma lade upp en större seminarieserie, riktat till olika förvaltningar och till politik. Vidare är Emma konkret, ger bra exempel och bra flöde i sina presentationer. Från både stadens förvaltningar och från det stora seminariet för 280 per...
Visa mer
Karlskoga och Degerfors kommuner
(5)
Kursen var lagd på rätt nivå. Inlärningsmässigt skickligt att varva fakta med interaktiva övningar. Budskapet var tydligt och nådde fram. Utbildaren hade härlig energi och inlevelse. Tack för fantastiska dagar!
Intresseanmälan

För att få mer information från Barnrättskonsulterna, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 131 recensioner.