Avskalat AB

i Stockholm (+ 2 orter)
Få mer information, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Om arrangören

Avskalat AB

Avskalat AB

Avskalat utbildar och coachar ledare och entreprenörer som vill utvecklas. Vi brinner för det mänskliga i business och utbildar inom samtalsmetodik, ledarskap och företagskultur. Vi har, som namnet beskriver, en avskalad approach vilket innebär no bullshit. Alla kurser vi håller handlar dels om att förmedla användbara verktyg och den senaste forskningen men även att öppna upp ett tryggt space för ledare att känna en gemenskap med de andra deltagarna.

Vår vision går ut på att visa att det mänskliga är inte fluffigt eller flummigt, vi kommer inte från att vi är människor. Det spelar ingen roll vilka vi är eller vad vi har åstadkommit, vi kommer känna känslor som styr och formar våra liv och beslut vare sig vi vill eller inte. Ju bättre vi blir på att hantera det i vårt ledarskap och företagskultur desto bättre resultat och stämning kommer vi ha på arbetsplatsen.

Avskalat drivs av Ellinor Sätterqvist och Matilda Schmachtl.

Ellinor är utbildad ekonom och har tidigare jobbat som chef i olika tillväxtbolag och grundat flera egna bolag. Hon är utbildad terapeut och coach specialiserad inom ledarskap och har de senaste åren haft ledare, entreprenörer och högpresterare i sitt samtalsrum.

Matilda är utbildad affärsutvecklare och team facilitator och jobbar med team och företag som vill bli högpresterande och hållbara. Hon har även en utbildning som coach och terapeut och sitter med ledare, entreprenörer och högpresterare i sitt samtalsrum.

Visa alla utbildningar med Avskalat AB

Utbildningar

Utbildning
Coaching Längd Pris Ort Snittbetyg
Utveckling för ledningsgrupper och grundarteam 1 månad Från 8 000 SEK Flera orter (2)
4,9 (18)
Organisation / verksamhet
E-kurs on demand: Växla upp er tillväxt med rätt företagskultur Från 2 490 SEK Distans

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Avskalat AB och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Avskalat AB

Nybrokajen 7
111 48

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 164 recensioner
Skriv en recension
5/5
Lotta
14 dec 2022

"Att bli coachad av Matilda är som en varm hand som tryggt leder en in i nya insikter och vägar som söker sig djupt in i hjärtat. Jag hade inte kommit dit jag är idag utan din s...

Visa mer
5/5
Lotta
14 dec 2022

"Att bli coachad av Matilda är som en varm hand som tryggt leder en in i nya insikter och vägar som söker sig djupt in i hjärtat. Jag hade inte kommit dit jag är idag utan din s...

Visa mer
5/5
David
13 dec 2022

Redan på första samtalet fick jag nya insikter och perspektiv som jag aldrig har reflekterat över innan som hjälpt mig enormt mycket i min utveckling. Tack Matilda!

Highlights