Visa utbildning.se som: Mobil

Ledarskap fördjupning

Attitude Promotion AB
Kort om utbildningen
7 996 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Börja redan idag! - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Uppdaterat Ledarskap

Förinspelade episoder så att du kan se & lyssna många gånger för att få ut det mesta av detta viktiga ämne - Ledarskap fördjupning.

Den här utbildningen hjälper dig att:

- Agera strategiskt även under hög press
- Skapa ett blomstrande team
- Uppdatera dina skills som ledare

Det är precis vad vår utbildning handlar om - att ge dig nya perspektiv och stimulera din kreativitet att, i det här sammanhanget, vara i framkant som modern ledare.

Dra nytta av vår Magisterexamen med fördjupning i Ledarskap ända upp till D-nivå genom att gå den här utbildningen samt uppdateringsutbildningar och lång erfarenhet.

Utbildningen ingår i VD-utbildningen - Bli en Vassare Företagsledare. Vill du gå hela utbildningen så drar vi såklart av beloppet för detta block. Välkommen!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Upplägg

Förinspelat material för dig att studera på djupet på en tid och plats som passar dig, flera gånger om du så vill för att ta vara på detta viktiga ämne. Det finns material att ladda ner som du kan använda för att uppdatera och skräddarsy din ledarstil och använda i ditt dagliga arbete. 

Kursledare

Vår mentor Regina Wallmark har en magisterexamen i Företagsekonomi med fördjupning inom både ledarskap och ekonomistyrning, samt en diplomexamen i Music Marketing Management och är Certifierad Ekonomichef via FAR, föreningen för Auktoriserade Revisorer, samt mångårig praktisk erfarenhet. Erfarenhet av bank, revisionsbyrå, Skatteverket, familjeföretag, eget företag och konsult inom Ekonomistyrning på storbolag. I detta ingår erfarenhet av rådgivning till företag, digitalisering av företags ekonomi och andra effektiviseringar, projektledning och personalansvar. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskap fördjupning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Attitude Promotion AB

Bli en Vassare Företagsledare 

Att driva företag i förändring är verkligen på tapeten mer än någonsin. En osäker marknad skapar samtidigt möjligheter där mycket kan ändras med snabba kast. Vi vet att speciellt entreprenörer har många affärsidéer och med vår hjälp kan du förverkliga...


Läs mer om Attitude Promotion AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Attitude Promotion AB

Birger Jarlsgatan 20
114 34 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ledarskap fördjupning!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ledarskap fördjupning från Attitude Promotion AB, fyll i dina uppgifter: