Visa utbildning.se som: Mobil

Coachning Självledarskap - Ett Nytt Kapitel

Attitude Promotion AB
Kort om utbildningen
3 veckor
24 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Distans
Företagsanpassad utbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Ett Nytt Kapitel Coaching Program

Är du stressad eller är det något i ditt liv som du vill gå vidare med och lämna men som du har svårt att lämna, så hjälper vi dig med det i vårt program A New Beginning.

När du har signat upp för programmet så ringer vi dig eller träffar dig i ett online möte där du berättar vilket ämne eller område i ditt liv som du vill att vi fördjupar oss i.

Ett 3 veckors coaching program för en ny start.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Upplägg

När du har signat upp för programmet så ringer vi dig eller träffar dig i ett online möte där du berättar vilket ämne eller område i ditt liv som du vill att vi fördjupar oss i. Privatlivet påverkar din roll som företagsledare vilket gör att privatlivet är inbegripet. 

Ett 3 veckors coaching program för en ny start.

Kursledare

Vår mentor är Regina Wallmark och hon är Certifierad Ekonomichef via FAR.se Föreningen för Auktoriserade Revisorer från hösten 2020 där vi uppdaterade hela ekonomiblocket. Vi har också gått High Performance Coachning sommaren 2020. Marknadsföring borstade vi upp 2014 & speciellt Branding 2020. Och dessutom har vi en Magisterexamen i Företagsekonomi med profilering i Ledarskap & Finans från 2003 som en grund att stå på + 25 års erfarenhet &  uppdateringsutbildningar genom åren.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Coachning Självledarskap - Ett Nytt Kapitel, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Attitude Promotion AB

Bli en Vassare Företagsledare - Diplomerande VD Utbildning 

Ekonomifunktionen i företaget är experterna men som chef behöver du vara generalist för att ta ekonomiska beslut i din chefsroll. Alltför många får höra att det är rocket science att läsa och förstå finansiella rapporter men det är inte sant. Många...


Läs mer om Attitude Promotion AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Attitude Promotion AB

Birger Jarlsgatan 20
114 34 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Coachning Självledarskap - Ett Nytt Kapitel!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Coachning Självledarskap - Ett Nytt Kapitel från Attitude Promotion AB, fyll i dina uppgifter: