Visar 1-25 av 180 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-25 av 180 träffar
1
2
3
4
...
8

Mer om Utbildning i organisations/verksamhetsutveckling

För att ett företag ska förbättras i en snabbare takt än konkurrenterna måste det finnas en vilja att utvecklas och ständigt förbättras. Verksamhetsutveckling är ett brett område som handlar om flera saker. Att hitta rätt affärsmodell, att skapa effektiva processer, bra metoder och goda systemstöd. Detta kan ofta också påverka organisationens utformning. Oavsett hur man hanterar frågan handlar verksamhetsutveckling alltid om kommersiell förbättring.

Verksamhetsutveckling i praktiken

Organisationsutveckling är ofta en viktig del i förändringsprojekt. Om ett företag ska genomgå en verksamhetsutveckling behöver man ofta hjälp med att:

•  Beskriva olika processer samt arbetsfördelning
•  Föreslå nya  organisationsstrukturer
•  Utveckla bra rutiner för kartläggning av kompetens och utveckling
•  Träning i kommunikation och svåra samtal
•  Medla i krissituationer
•  Bidra vid rekryteringar
•  Personalekonomi
•  Ledarutveckling

Verksamhetsutveckling och konkurrens

Det krävs en vilja att vara med och utvecklas samt att ständigt förbättras för att du skall kunna hålla jämna steg med dina konkurrenter eller förhoppningsvis för ständigt vara ett steg framför. Verksamhetsutveckling är stort område där man behandlar ämnen som att finna rätt affärsupplägg, effektiva processer samt bra stöd.

En kurs i verksamhetsutveckling?

Verksamhetsutveckling handlar om att utveckla hur man arbetar i verksamheten, denna process är ofta bland de svåraste utmaningarna en verksamhet kan genomföra men även bland de mest nödvändiga och värdefulla. Målet med att genomföra en verksamhetsutveckling är ofta att göra det dagliga arbetet mer effektivt, mycket enklare, säkrare och framförallt högre kvalitet.  För dig som söker kurser inom verksamhetsutveckling så har vi flera olika alternativ, både öppna och företagsanpassade kurser samt inom e-learning. 

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Relaterade kategorier
Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨