Visa utbildning.se som: Mobil

Assessio är Nordens ledande leverantör av arbetspsykologiska tester och grundades 1954.

Assessio förutser framgång och prestation genom datadriven psykologi. Vi har genom åren utbildat cirka 5 000 bolag och 15 000 medarbetare. Vi samarbetar med både stora och små organisationer, i alla branscher, privata som offentliga. Vi jobbar bl. a. med PostNord, Nordic Entertainment Group, Swedavia och Mekonomen. Assessio är ett högspecialiserat konsultbolag inom strategisk HR och har världsledande digitala lösningar för urval och utveckling.

Assessio har utvecklat en revolutionerande assessment-lösning som heter Ascend, vilket är en digital plattform med alla verktyg som du behöver för att lyfta urvals- och utvecklingsarbete till nästa nivå och som hjälper dig att realisera din affärsstrategi. Över 700 olika bolag arbetar i Ascend i Norden. 

Vi är även återförsäljare för hela Norden i Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) och Hogan Assessment System (HAS).

Våra erfarna konsulter håller utbildningarna i moderna lokaler i Stockholm, men vi har även möjlighet att leverera utbildningarna som företagsanpassade, ett alternativ som är bra för de grupper som är fler än 3 deltagare. Kontakta oss för mer information.

.

Visa alla utbildningar med Assessio

Utbildningar

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Assessio och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Assessio

Östermalmsgatan 87 E
11459 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Maria Nordström
(5)
Jag gick en 2 dagars del 2 i Myers Briggs på Assessio i veckan, (v.42). Läraren Linnea var fantastiskt kunnig och kunde förklara den komplexa teorin med bra, krispiga och lättförståeliga exempel. Hon var mycket lyhörd till gruppen och såg till att alla fick "air-time" och dela med oss av exempel som hon använde för att förtydliga teorin. Han s...
Visa mer
Johanna
(5)
Toppenbra utbildning - över förväntningarna
Petra
(5)
Tydliga och stödjande kursledare
Intresseanmälan

För att få mer information från Assessio, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 6 recensioner.