Visa utbildning.se som: Mobil

Arbetsmiljökurser

Vår vision har alltid varit att skapa en skola för vuxna med växtvärk. Att ständigt beakta de senaste rönen inom arbetsmiljöfrågor och att alltid lyssna på våra elever. Vi vill vara en utbildningsplats som är lika drivna att utveckla och förnya som våra kursdeltagare är.

Vårt mål är att erbjuda kurser där alla känner sig stimulerade. Vi låter deltagaren testa nya tekniker, metoder och modeller i en trygg miljö. Kurserna passar både den som vill klättra i karriären och den som vill inspirera och engagera på sin arbetsplats.

Tiotusentals elever har gått våra kurser och vi har lyft hela organisationens kunskapsnivå på hundratals företag. Men mest stolta är vi över alla höga betyg och fina recensioner vi fått under resans gång.

Och att vi blir anlitade av både kommuner och myndigheter, såväl som av småföretagare och konsulter. Arbetsmiljökurs.se erbjuder kurser och utbildningar inom arbetsmiljö, coaching, stresshantering och säkerhet.

Vi skapar kunskap för framtiden.

Arbetsmiljökurs.se är en systersida till Retorikhuset.se och ligger under Retorikhuset kommunikation AB.

Välkommen!

Visa alla utbildningar med Arbetsmiljökurser

Utbildningar

Reportage

Därför ska du gå en kurs hos Arbetsmiljökurser

Därför ska du gå en kurs hos Arbetsmiljökurser

Läs mer Arbetsmiljökurser

Arbetsmiljökurser erbjuder utbildningar i arbetsmiljö över hela landet. utbildning.se har pratat med Håkan Wästerlid, VD på Arbetsmiljökurser, om varför du ska välja en utbildning hos just Arbetsmiljökurser och de viktigaste kunskaperna du tar med dig från en utbildning.


Därför ska du gå utbildningen "BAM" hos Arbetsmiljökurser

Därför ska du gå utbildningen "BAM" hos Arbetsmiljökurser

Läs mer Arbetsmiljökurser

Vem har bäst koll på hur en utbildning är? Jo, kursledaren såklart. utbildning.se har pratat med Stefan Wallström, kursledare för “BAM” hos Arbetsmiljökurser. Vi pratar om varför du bör gå utbildningen, varför du ska gå den just hos Arbetsmiljökurser och de viktigaste kunskaperna du tar med dig från utbildningen.


Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Arbetsmiljökurser och veta mer om deras utbildningar.

Intresseanmälan

För att få mer information från Arbetsmiljökurser, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Bli den första att recensera Arbetsmiljökurser!