Visa utbildning.se som: Mobil

Svåra samtal blir lättare med kunskap och träning - företagsanpassad

Arbetsmiljöforum
Kort om utbildningen
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Att hålla svåra samtal tillhör nog inte arbetets favorituppgifter. Att exempelvis behöva ta upp att en medarbetare presterar dåligt eller har bristande arbetsmoral upplevs ofta som svårt, men kan bli lättare genom rätt verktyg och övning.

Genom kunskap och träning i vår utbildning blir du redo för hur dessa samtal bör hållas för att upplevas som lätta och därmed minimera risken för konflikter. I vår utbildning lär dig hur du bemöter någon som reagerar aggressivt, passivt eller genom nedstämdhet på ett besked.

Utbildningen varvas med teori och praktiska övningar. Den bygger på konceptet pröva – få metod  och verktyg – pröva igen – reflektera. Träning, teori, övningar och erfarenhetsutbyte utgör grunden för att optimera lärandet!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Svåra samtal blir lättare med kunskap och träning - företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Arbetsmiljöforum

Arbetsmiljöforum

Utbildningarna ges av Arbetsmiljöforum

Arbetsmiljöforum verkar för ett friskt och hållbart arbetsliv i Sverige. Detta är lika angeläget idag som när verksamhetens rötter tog sitt ursprung för mer än 100 år sedan. Vi är idag en fristående aktör, som Sveriges arbetsliv (offentlig, privat och ideell...


Läs mer om Arbetsmiljöforum och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Arbetsmiljöforum

Telefonvägen 30
126 26 Hägersten

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Svåra samtal blir lättare med kunskap och träning - företagsanpassad!