Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Drömledarskapet i pandemitider

Arbetsmiljöforum
Kort om utbildningen
2 timmar
2 995 SEK exkl. moms
   
Distans

Kursbeskrivning

Det som tagit dig hit, där du är idag, kommer kanske inte att ta dig dit du vill imorgon. Vi lever i en tid av ständig förändring och du behöver anpassa dig och ditt ledarskap till det. I kristider blir det extra tydligt att ledarskapet prövas. Det är nu du som ledare gör stor skillnad. Ledarskapet blir sällan svårare än vad det är just nu i dessa pandemitider. Men kan en kris också leda till något gott och utvecklande för både chefer och medarbetare? Hur ser ditt ledarskap ut i svåra och oförutsägbara tider och hur gör du det till ett drömledarskap?

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildare

Svante Randlert

Konsult och en av landets mest anlitade föreläsare. Hösten 2017 släpptes Svante Ranlerts bok Drömarbetsgivaren. Under sitt första år var boken redan inne på sin tredje upplaga. Under hösten 2018 kom den engelska versionen The Dream Employer. Den har redan sålts till organisationer i över 10 olika länder. Hösten 2018 lanserade han ledarskapspodden Chefssnack. Landets vassaste beslutsfattare är med som gäster. Redan under säsong 1 hamnade podden på topp-5 listan över näringslivspoddar på Itunes.

Upplägg

Välkommen till en inspirerande webbutbildning där du lär dig hur du blir framgångsrik i ditt ledarskap i en tid som präglas av ständig omvandling. Få verktygen som ledsagar dig genom krisen, och som får dig att inse att förmågan till anpassning och förändring faktiskt är din största tillgång som ledare – inte bara nu utan även efter krisen.

Utbildningen hålls av Svante Randlert som är en av nordens mest anlitade föreläsare på temat attrahera, engagera och utveckla medarbetare. Han har genom åren hjälpt hundratals organisationer och tusentals chefer hur man blir medarbetarnas och kundernas förstahandsval imorgon.

Innehållet bygger på Svante Randlerts aktuella boksläpp Drömledarskapet – morgondagens viktigaste framgångsfaktorer. Boken skickas ut efter kursen.

Tid & plats

Välj mellan flera datum:

Den 23 april kl. 10.00-12.00

Den 28 april kl. 13.00-15.00

Erbjudande

Pris: 2995 kronor exklusive moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Drömledarskapet i pandemitider, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Arbetsmiljöforum

Arbetsmiljöforum

Utbildningarna ges av Arbetsmiljöforum

Arbetsmiljöforum verkar för ett friskt och hållbart arbetsliv i Sverige. Detta är lika angeläget idag som när verksamhetens rötter tog sitt ursprung för mer än 100 år sedan. Vi är idag en fristående aktör, som Sveriges arbetsliv (offentlig, privat och ideell...


Läs mer om Arbetsmiljöforum och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Arbetsmiljöforum

Telefonvägen 30
126 26 Hägersten

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Drömledarskapet i pandemitider!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 675 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar