Visa utbildning.se som: Mobil

Arbetsmiljöutbildning-NEBOSH-HSW kvalifikation

Arbetsmiljökonsult Evangelia Mitilinou AB
Kort om utbildningen
3 dagar
15 200 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-03-16 - Vällingby
Sista ansökan: 2020-01-16
Öppen utbildning
   
Vällingby
Engelska

Kursbeskrivning

Grundläggande arbetsmiljöutbildning i världsklass med bredd för att passa alla sorters verksamheter.

Utbildningen förbereder studenterna inför en NEBOSH certifiering som är erkänt i hela världen som en av världens mest respekterade arbetsmiljökvalifikationer.

Läs mer om NEBOSH under avsnitt ”Certifiering”

Första nivån inom arbetsmiljön i NEBOSH är Award, denna kvalifikation heter Award in Occupational Safety and Health och förkortas HSW.

HSW består av:

HSW1= 3 dagars kurs som avslutas med tenta och

HSW2 = praktiskt arbete på egen arbetsplats.

Efter erhållen Award kan du fördjupa dina studier med ett NEBOSH certifikat. Då finns det möjlighet att fortsätta med bred arbetsmiljöutbildning alt välja en inriktning tex byggarbetsmiljö.

Målgrupp

Kursen riktar sig till alla som vill ha grundläggande arbetsmiljökunskap att bygga vidare på. Efter genomgången kurs ska du ha förståelse av principerna för arbetsplatsens hälsa och säkerhet. Inga förkunskaper krävs. Utbildningen kan vara relevant för samtliga som arbetar med arbetsmiljö inkl BAS-P, BAS-U, chefer, projektledare. Självklart är ni som har flera års erfarenhet inom arbetsmiljöarbete också välkomna och ta till er en internationell kvalifikation.

NEBOSH Award kan byggas vidare med en NEBOSH certifikat.

Kursinnehåll

Kursens innehåll handlar om:

  • Grunden för hälsa och säkerhet
  • Ansvaret för hälsa och säkerhet
  • Bedömning och kontroll av risker
  • Arbetsmiljöaspekter vid användning av arbetsverktyg
  • Arbetsmiljöaspekter vid transporter
  • Elsäkerhet
  • Arbetsmiljöaspekter vid manuell hantering och repetitiv rörelse
  • Kemiska arbetsmiljöaspekter
  • Brandsäkerhet
  • Arbetsplatsens arbetsmiljöaspekter

HSW2 är ett individuellt arbete på den egna arbetsplatsen som redovisas skriftligt

Upplägg

Anmälningstiden går ut den 02 februari 2020. Anmälan ska göras genom bifogat formulär, ett för varje kandidat. Detta är viktigt för att vi ska kunna anmäla kandidaterna till NEBOSH, en tidskrävande process med många deadlines att hålla. Kandidater som inte har anmält sig senast 2 februari kommer inte hinna registreras för tentamen i januari.

Investering

15 200 SEK 

I priset ingår: för- och eftermiddagsfika, lunch, utbildningsmaterial och NEBOSH avgifter.

Kurslitteraturen bör med fördel beställas i god tid innan kursstart.

Kursledare

Erfarna och ackrediterade av NEBOSH lärare, från NEBOSH ackrediterad utbildningsaktör RRC International i UK. Samtliga kursledare har själva NEBOSH certifiering på minst samma nivå som kursen de undervisar på.

Examen, diplom m.m.

Efter genomgången tre dagars utbildning har du möjlighet att examineras på två delar; teoretiska genom en en-timmes lång tentamen och praktiska delen genom ett individuellt arbete. Godkänt resultat på båda delar leder till det första certifikatet i NEBOSH, nämligen Award. Med ditt NEBOSH Award kan du visa att du besitter allmän arbetsmiljökunskap oavsett vart i världen du väljer att arbeta.

NEBOSH är en ledande global organisation inom hälsa-, säkerhet- och miljökvalifikationer. Deras internationellt erkända kvalifikationer hjälper till att höja kompetensen hos miljö- och arbetsmiljökunniga samt övriga funktioner på arbetsplatsen.

Arbetsmiljökonsulten Evangelia Mitilinou AB erbjuder nu först i Skandinavien i samarbete med RRC International lärarledda kurser i Stockholm, samt till e-learning.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbetsmiljöutbildning-NEBOSH-HSW kvalifikation, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Åke Sandberg, arbetsmiljökonsult
(5)
Utbildningen fick mig att börja tänka i lite andra banor och gav mig nya infallsvinklar vilket jag har stor nytta av i mitt dagliga arbete. Organisationen var mycket professionell och jag blev mycket väl informerad inför, under och efter kursen. ”Top-Notch”. Jag tycker kursupplägget var bra, önskar lite mera tid för frågor. Jag rekommenderar ku...
Visa mer

Arbetsmiljökonsult Evangelia Mitilinou AB

Arbetsmiljökonsult Evangelia Mitilinou AB

Arbetsmiljökonsult Evangelia Mitilinou AB är stolt över att vara den första internationella samarbetspartner i Skandinavien (Sverige, Danmark, Finland och Norge) till Rapid Results College (RRC) in London, England. RRC är den största brittisk baserade internationella leverantör av yrkesutbildning för arbetsmiljö...


Läs mer om Arbetsmiljökonsult Evangelia Mitilinou AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Arbetsmiljökonsult Evangelia Mitilinou AB

Tumultgränd 6B
16247 Vällingby

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Alla recensioner för arrangören