Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Anna Hallén Utbildningar

Snittbetyg: 5

Baseras på 35 recensioner

Carola Andersson
(5)
Mycket kunnig, pedagigisk och rolig föreläsare!! Fick oss kursdeltagare att tänka själv kring det hon lärde ut. Rekommenderas det varmaste!!
Jaana P.
(5)
Vetenskapligt ny kunskap
Jaana Pettersson
(5)
Tung kunskap förpackad lättförståeligt.
Louise Söderberg
(5)
Fantastiskt bra och inspirerande lärare!
Carina Sjursen
(5)
Satt fokuserad och engagerad varje minut. Relevant innehåll och fantastiska, inspirerande lärare. En av de bästa utbildningarna hag varit på. Genomtänkt och bra upplägg👌🏽
Jeanette
(5)
Vill tacka Anna för all kunskap du gav under utbildningen till Lic Livstilskonsult då bland annat den kunskapen jag fick räddade mitt liv i januari när jag blev felopererad och var över på andra sidan och vände, blev inlaggd och skrev ut mig själv efter 8 dagar för att överleva ❤ Kroppen läkte oerhört snabbt vilket var förvånade. Så tack fö...
Visa mer
Viktor
(5)
En fantastisk väg i sig ur stor stressproblematik som man har själv. Paketerat på ett otroligt energigivande sätt lär man sig allt som hör stress till. Fysiologiskt, mentalt och praktiskt. Verktygen tar aldrig slut och väcker en kreativitet som gör att vi kan skapa våra egna verktyg. Toppbetyg!
Carola Olofsson
(5)
Det svåraste men mest spännande jag lärt mig någonsin. Ingen kan förklara bättre än Anna❤️
Carola Olofsson
(5)
Det svåraste men mest spännande jag lärt mig någonsin. Ingen kan förklara bättre än Anna❤️
Katarina Ekeblad
(5)
Mycket bra och gedigen utbildning som gett mig goda kunskaper om stress och hur man arbetar med stressen på olika plan.
Yvonne Andersson
(5)
Så bra. Massor av kunskap som förmedlas så att man förstår.
Gunnel Orrehag Lindberg
(5)
Så mycket kunskap förmedlat på ett sätt som jag kunde ta till mig och använda.
Elin Sundahl
(5)
Ag har gått Kostrådgivare & Livsstilskonsult & det är bland det bästa jag gjort🌞
Irene
(5)
Det har varit en givande kurs med många Ahaa upplevelser. Anna är en fantastisk kursledare, hon förklarar på ett förståligt och lätt sätt. Ångrar verkligen inte att jag hoppade på denna utbildning, det har däremot gett mersmak att gå fler utbildningar för Anna.
Jimmy Woltersdorf
(5)
Bra och strucktruerad undervisning. Kunskap från grunden och sedan sätta ihop delarna till ett sammanhang. Lätt att förstå även för en novis.
Jenny
(5)
Anna är så engagerad och engagerande. Helt klart den bästa läraren jag haft!! Kursen gav mig allt jag hade hoppats på och lite till.
Linda
(5)
Den kunskap jag fick av Anna och Maria Önskar jag min egen läkare givit mig när jag blev stressjuk. Sjukvården saknar mycket tyvärr. Nu för jag vidare den här kunskapen till andra och hoppas det sprider sig så vi får ett bättre samhälle.
Milka Zelic
(5)
Anna Hallén är en kunnig och inspirerande lärare, som lyckas med konststycket att hålla hög energi i undervisningen fem heldagar på raken. Boende på kursgården rekommenderas varmt, en vacker, bekväm och avslappnande miljö där man kan fokusera på studierna, men också rimligt avstånd till Ängelholm om man åka in till stan. Kostrådgivarutbildningen...
Visa mer
Fredrika Bergkvist
(5)
Mycket påläst, entusiasmerande och driftig utbildare! Fantastiskt roligt att gå Annas utbildning, gav massor med nya kloka kunskaper. Alltid svar på alla funderingar. Bästa jag gjort, läser gärna en utbildning till! Rekommenderas varmt! (Lic Livsstilskonsult)
Milka Zelic
(5)
Anna Hallén är en kunnig och inspirerande lärare, som lyckas med konststycket att hålla hög energi i undervisningen fem heldagar på raken. Boende på kursgården rekommenderas varmt, en vacker, bekväm och avslappnande miljö där man kan fokusera på studierna, men också rimligt avstånd till Ängelholm om man åka in till stan.
Ivannia Ortiz
(5)
Att kunna förstå tung fysiologi och biokemi är inte lätt. Anna har en otrolig gåva att kunna förklara enkelt och begripligt. Förstår man inte, så förklarar Anna hur många gånger som behövs, med tålamod och med glimten i ögat. Det är inte bara kunskap vi lär oss i klassrummet, utan att även ifrågasätta och våga tänka utanför boxen. Jag har haf...
Visa mer
Åsa Collbring
(5)
Fantastiskt duktig och kunnig! Det är få som kan förklara hur kroppen fungerar på ett enkelt sätt, men det gör verkligen Anna. Nu är man sugen på att gå fler kurser för henne!
Annelie Camrian
(5)
Fantastisk utbildning. Anna besitter en otrolig kunskap och kan förmedla den på ett sätt så att det blir enkelt att förstå. Supernöjd! Det bästa jag gjort!
ViviAnne Källman
(5)
Kunnig, inspirerande och rolig är Anna. Kunskap som presenterades på ett så fängslande sätt att lunchen lätt glömdes bort.
Angelica
(5)
En utbildning hos Anna är en investering för livet, en verklig ögonöppnare. Oavsett om du tänker en framtid inom området eller bara är nyfiken och kunskapstörstig så kommer du inte bli besviken. Anna gör det svåra enkelt att förstå! Livsstilskonsult-utbildningen rekommenderas absolut!
Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Hitta en utbildning du är intresserad av


Gör intresseanmälningar


Du blir kontaktad och får mer information av arrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!