Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Anna Adeniji

Snittbetyg: 5

Baseras på 9 recensioner.

Kursdeltagare
Vill bara säga tack så mycket för en väldigt bra och givande dag, superbra föreläsning och det funkade riktigt bra att prata i grupper trots den digitala formen. Det var så skönt att det var mycket fokus på konkreta, praktiska lösningar och idéer för hur vi kan tänka och arbeta. Jag är både facklig representant och ett av skyddsombuden, så det h...
Visa mer
Kursdeltagare
Ville bara tacka så hemskt mycket för dagens föreläsning. Så bra och tydligt strukturerat och känner mig hoppfull över engagemanget det väckte hos mig och mina kollegor! Mycket att reflektera över och jobba vidare på. Jag var lite skeptisk mot hur föreläsningen skulle tas emot, men känner att många i ledningen såsom anställda har fått en ny glöd...
Visa mer
Kursdeltagare
Så jäkla bra föreläsning! Och tack för materialet! Tror och hoppas det här är starten på något nytt, nödvändigt och spännande för oss. Jag märkte att mina kollegor blev engagerade! Du är en grym föreläsare!”
Kursdeltagare
”Vilken föreläsning!!! Så bra! Både lärorik och gripande! Helt fantastiskt faktiskt!”
Kursdeltagare
Anna är en inkännande och uppmuntrande coach och handledare som sätter sig in i verksamhetens förutsättningar, ser styrkor, tar hand om människorna i ledningen och utmanar oss att bli bättre och se helheter med hjälp av kritiska frågor, samtidigt som det är ett stort stöd för oss att ha tillgång till Annas externa expertis.
Kursdeltagare
Vilken fantastisk föreläsning! Den blev så bra och så begriplig. Vi kommer att ha stor nytta av den nu när grupperna ska börja arbeta med sina handlingsplaner och med workshopen.
Kursdeltagare
Med tanke på behovet av kompetenshöjning och olika grader av intresse för jämlikhetsarbetet i organisationen var din föreläsning så mitt i prick på pedagogiskt. Du håller verkligen intresset uppe hela vägen.
Kursdeltagare
Du var helt fantastisk! Du är tydlig och kan förklara komplexa frågor på ett enkelt sätt och ge bra konkreta exempel. Och du utstrålar värme uppifrån scen. Du är verkligen en bra föreläsare och jag ser fram emot fortsättning!
Kursdeltagare
Tack så jättemycket för ditt arbete under året. Det har betytt mycket för mig att detta har hänt och att ha fått ta del av det. Det har utvecklat mig mycket och fått mig att sätta saker i perspektiv bortom vår egen organisations väggar.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!