Visa utbildning.se som: Mobil

Psykolog Alexander Tilly med partners är Sveriges ledande experter för utbildningar inom hot och våld.

Vi erbjuder föreläsningar och webbutbildningar inom områdena konflikt, bemötande samt hot och våld och arbetar tillsammans med Sveriges mest kvalificerade experter inom arbetsmiljö och säkerhet. Våra kvalifikationer sträcker sig från psykiatri och behandling till taktik, personsäkerhet och antiterrorism och kombinerar praktisk och pedagogisk erfarenhet med akademisk spetskompetens.

2014 skrev Alexander Tilly den Årets arbetsmiljö-nominerade boken Förebygg hot och våld på jobbet. 2017 anlitades han i ett regeringsuppdrag för Polismyndigheten med syftet att ta fram underlag för att bemöta personer med psykisk ohälsa.

Sustainable Interaction (SI) specialiserar sig på skräddarsydd, interaktiv utbildning och beteendeförändring online och arbetar sedan 2000 med MI, KBT, spelberoende och CSR. SI anlitas för sin expertkunskap och arbetar idag med kunder i stora delar av Europa och Kanada. Teamet består av pedagoger, psykologer, programmerare och tekniker med lång erfarenhet av att ta fram branschledande webbutbildningar.

Alexander Tilly AB och Partners

Alexander Tilly och partners är stolta över att anlitas av flera stora svenska kommuner, företag och organisationer, däribland: socialtjänst i hela Sverige, Domstolsverket, Polismyndigheten, Ica, Capio St: Görans Sjukhus, Skånes Universitetssjukhus, Stockholm Stad, Malmö stad, Göteborg Stad, Rättsmedicinalverket, Stockholmshem och Familjebostäder. Vår unika bredd och kompetens ger oss en särskild förmåga att förmedla komplex kunskap på ett lättillgängligt och användbart sätt.

Visa alla utbildningar med Alexander Tilly AB och Partners

Utbildningar

Video

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Alexander Tilly AB och Partners och veta mer om deras utbildningar.

Recensioner

Elias Högberg
(5)
Detta kommer jag ha användning av i min roll, även utanför arbetet.
Kursdeltagare
(5)
Mycket bra och nyttig utbildning som tog upp mycket information jag kan ha nytta av.
Kursdeltagare
(5)
Mycket bra utbildning: omväxlande, pedagogisk, kunde ses i omgångar, bra med flera medverkande
Intresseanmälan

För att få mer information från Alexander Tilly AB och Partners, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Alexander Tilly AB och Partners
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 93 recensioner.