Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

Microsoft 365 Grund-Avancerad: Arbeta effektivt i molnet med M365, Paket 11 utbildningar. 12 mån. Certifiering ingår. ONLINE

AKTIV.se
Kort om utbildningen
12 månader
7 948 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: När som helst - Sverige
Distans, Rikstäckande
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning

Kommande starter
Sverige
7 948 SEK
När som helst

Distans
7 948 SEK
När som helst

Video

Kursbeskrivning

Lärare: Christoffer Majstrovic och Annika Thörnlund. De har båda mer än 20-års erfarenhet av utbildning i Officepaketet och är en av Sveriges främsta experter i Officepaketet. Se gratisavsnitt med Christoffer och Annika på AKTIV.se

Info: Den här utbildningen innehåller 11 utbildningar. Excel Grund/Fortsättning, Excel Avancerad: Kalkylmodeller, Excel Avancerad: Databaser, Word Grund/Fortsättning, Word Avancerad, Word Expert, Outlook Grund/Avancerad, PowerPoint Grund/Avancerad, Windows 10 Grund/Avancerad, Kommunicera och samarbeta effektivt med Teams samt Arbeta effektivt i molnet med Office 365: Office 365-portalen, OneDrive, SharePoint, Delve, OneNote, Planner, Forms, To Do, Säkerhet, Insikter.

Mer info: Office 365 är en heltäckande lösning som kombinerar molntjänster med lokalt körda applikationer. I den här Onlineutbildningen, där innehållet är unikt i Sverige (vad vi vet) så får du förutom de "vanliga Officeprogrammen" som Excel, Word, PowerPoint och Outlook, tex. lära dig Molnlagring och fildelning med OneDrive för Företag, Skapa webbplatser för intranätet samt lagra/dela gemensamma grupp- eller projektrelaterade filer med SharePoint, Hantera din Office 365-profil samt upptäcka och ordna din intressanta information med Delve, Göra digitala anteckningar, informationssamla och samarbeta med flera användare i OneNote, Organisera och planera projekt med Planner, Skapa undersökningar, frågeformulär och omröstningar med Forms, Hantera uppgifter intelligent med To Do, Återställa dina filer i molnet via säkerhetsaspekterna i Office 365 och få insikter med AI-förslag via MyAnalytics.

Vår utbildning kostar bara en bråkdel jämfört med en traditionell 3 dagars kurs i Office 365 och kunskaperna du får via vår utbildning är unika i Sverige, tack vare Christoffers kunskap. Vår utbildning kan du också repetera obegränsat och hämta hjälp med närsomhelst.

Certifiering: Certifiering (prov med Certifikat) i Office 365 ingår till samtliga utbildningsdeltagare.

Administratör: Som utbildningsansvarig får du Administratörsinlogg och ser alla dina användares inloggningar och avklarade Certifikat. Sätt upp ett mål för ditt företag, t.ex att dina anställda ska klara Certifieringen före ett visst datum. Då höjer du garanterat kompetensen.

Tips för att få ut så mycket som möjligt av utbildningen: Kom ihåg att du kan få hjälp i dina egna verkliga tillämpningar. Om du t.ex ska dela ett dokument i OneDrive eller ge en kollega kontroll över din dator via Teams, så kan du köra utbildningen samtidigt.

BOKA UTBILDNING VIA KNAPPEN OVAN. Så kommer inloggningsuppgifter och faktura inom 1-2 dagar.

Varför välja AKTIV.se?

Du väljer startdatum

Bli diplomerad/certifierad

Påbörja utbildningen omgående

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Microsoft 365 Grund-Avancerad: Arbeta effektivt i molnet med M365, Paket 11 utbildningar. 12 mån. Certifiering ingår. ONLINE, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Johan Ewaldh, Pågen
Kanonbra upplägg med korta utbildningsfilmer i olika segment av Officepaketet som man hänger med i utan att det blir för långrandigt med massa komplicerade termer. Utbildarna förklarade med glimten i ögat och med stor kunnighet! Avsnitten började och avslutades med ett leende! Lärandet går så mycket enklare om man har ett leende på läpparna!
Genc Mehmeti, Elanders Sverige AB
Kursen var tydlig och lärorik. Att man kunde kolla på klippen om och om igen tills allting fastnar ordentligt var ett stort plus. Utöver utbildningen så har även kontakten med Aktiv.se varit fantastiskt. Rekommenderas starkt :)

AKTIV.se

Sveriges mest lovordade utbildning i Microsoft 365/Office. Certifiering ingår.

AKTIV.se som startade 1997, är troligen Sveriges största ONLINE-utbildare i Microsoft 365/Officepaketet, med mer än 1 miljon utbildade. Kunder: VOLVO, NCC, Riksrevisionen, SCB, INTRUM, CGI Sverige, MSB, IKEA mfl.Välj våra grund- och avancerade företagsutbildningar Online, i Excel, Word, PowerPoint, Outlook,...


Läs mer om AKTIV.se och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

AKTIV.se

AKTIV.se
Klostergatan 9
753 21 Uppsala

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 167 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Microsoft 365 Grund-Avancerad: Arbeta effektivt i molnet med M365, Paket 11 utbildningar. 12 mån. Certifiering ingår. ONLINE från AKTIV.se, fyll i dina uppgifter:

Mer inom området