Visa utbildning.se som: Mobil

Excel Grund & Avancerad

AKTIV.se
Kort om utbildningen
12 månader
6 600 SEK exkl. moms
Onlineutbildning
   
Distans
Svenska

Film

Beskrivning av: Excel Grund & Avancerad

Grund och Avancerad Excel 
Avsnittet ovan är ett av avsnitten som ingår i utbildningen. Det är totalt 64 avsnitt. Ett avsnitt är 3-10 minuter långt. I utbildningen ingår Excel Grund/Fortsättning samt Excel Avancerad: Kalkylmodeller. Du kommer lära dig alla grunder och även många avancerade funktioner.
Du får tillgång till vår företagsutbildning i Excel på webben i 12 månader. Utbilda dig/repetera/använd utbildningen för att lösa arbetsuppgifter, närsomhelst på dygnet, på jobbet eller hemma. Via datorn och/eller surfplattan/telefonen. Du får också tillgång till de kalkylblad som vi använde under inspelningen, så att du kan öva direkt i dem, samtidigt som du kör utbildningen. Certifiering & Administrativ uppföljning ingår också. Excel för ekonomer: Denna utbildning i Excel, passar perfekt även för dig som är ekonom eller controller. 
BOKA utbildningen via knappen nedan, så får du inloggningsuppgifter och faktura per mail, inom 1-2 dagar.

JUST NU: 20-ÅRS JUBILEUMSKAMPANJ
Valfri utbildning ingår på köpet. Ange vilken utbildning som du vill ska ingå på köpet, i fältet för Företag, när du BOKAR utbildningen nedan. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Excel Grund & Avancerad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

AKTIV.se

AKTIV.se

Sveriges mest lovordade utbildning i Microsoft Office

AKTIV.se som startade 1997, är troligen Sveriges största utbildare i Officepaketet och Office 365, med mer än 1 miljon utbildade. Kunder: VOLVO, NCC, Riksrevisionen, SCB, INTRUM, CGI Sverige, MSB, IKEA mfl.Välj våra grund- och avancerade företagsutbildningar Online, i Excel, Word,...


Läs mer om AKTIV.se och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till AKTIV.se

AKTIV.se

S:t Per Gallerian, 6 tr
753 21 Uppsala

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Excel Grund & Avancerad!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 154 recensioner.
Alla recensioner för arrangören