Visa utbildning.se som: Mobil

Skolnärvarokonferensen 2019

Akademi Magelungen
Kort om utbildningen
2 dagar
3 995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-11-13 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Skolnärvarokonferensen 2019

Skolnärvaro är ett mycket angeläget ämne. Till denna konferens belyser vi frågan ur många perspektiv som alla har något gemensamt: hur förebygger vi frånvaro och hur främjar vi närvaro i skolan. Vi har samlat några av Sveriges främsta experter inom området samt människor med egna erfarenheter av problematisk skolfrånvaro.Välkommen till Stockholm den 13-14 november!

För dig som arbetar med behandlingsinsatser vid problematisk skolfrånvaro anordnas i anslutning till konferensen en workshopdag med konkreta verktyg och metoder vad gäller behandlingsinsatser vid problematisk skolfrånvaro. Som deltagare på konferensen deltar du på workshopdagen till ett rabatterat pris.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Skolnärvarokonferensen 2019, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Akademi Magelungen

Akademi Magelungen

Akademi Magelungens grundidé är att öka kompetensen inom socialt arbete, behandling och skola. Genom att sprida vår erfarenhet och kunskap om vad som fungerar, vill vi höja kompetensen inom socialtjänst, skola och psykiatri. Vi erbjuder kompetensutveckling i form av föreläsningar,...


Läs mer om Akademi Magelungen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Akademi Magelungen

Bondegatan 35
116 33 Stockholm Stockholms län

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Skolnärvarokonferensen 2019!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 21 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Mer inom området