Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Få det gjort! Hur kan du som lärare få elever ur distraktionsfällan

Akademi Magelungen
Kort om utbildningen
3 timmar
1 295 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-10-26 09:00 - Distans
Sista ansökan: 2020-10-25
Distans, Stockholm
Kommande starter
Stockholm
1 295 SEK
2020-10-26

Distans
1 295 SEK
2020-10-26

Kursbeskrivning

Missade inlämningar och hemuppgifter, elever som aldrig blir klara och ständigt ligger efter. Skälen bakom uppskjutande eller så kallad prokrastinering kan vara flera men ett vanligt problem hos många unga är att de helt enkelt saknar färdigheter för få saker gjorda.


Lär dig allt om uppskjutandets psykologi och få verktyg för att hjälpa elever att arbeta självständigt och målinriktat. Bli bra på att sporra elever till att uppnå resultat och kompetens.

Denna utbildning kommer även att websändas. Du kan alltså som deltagare välja att delta digitalt eller komma till oss (förutsatt att Folkhälsomyndighetens riktlinjer tillåter det vid denna tidpunkt).

Kursledare:

Kristina Loftsson är leg psykolog med inriktning mot arbetslivets psykologi. Hon har bland annat utvecklat behandlingsprogram för stress och utmattning och utbildat chefer och medarbetare i ökad hållbarhet i arbetslivet. Hon är en uppskattad föreläsare och har en bakgrund som journalist och arbetat som reporter och redaktör på Sveriges Televison, framförallt med barn-  och ungdomsprogram.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Få det gjort! Hur kan du som lärare få elever ur distraktionsfällan, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Akademi Magelungen

Akademi Magelungen

Under våren kommer vårat utbud att websändas. Hitta din utbildning och anmäl dig som vanligt hos oss! Akademi Magelungens grundidé är att öka kompetensen inom socialt arbete, behandling och skola. Genom att sprida vår erfarenhet och kunskap om vad som...


Läs mer om Akademi Magelungen och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Akademi Magelungen

Bondegatan 35
116 33 Stockholm Stockholms län

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Få det gjort! Hur kan du som lärare få elever ur distraktionsfällan!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 21 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Mer inom området

Liknande utbildningar