Visa utbildning.se som: Mobil
AIRHälsan

AIRHälsan – arbetsmiljö och hälsa i arbetslivet

Vi på AIRHälsan arbetar med hälsa och arbetsmiljö i arbetslivet. Vi är specialister på att hjälpa företag och organisationer att skapa bättre förutsättningar för sina medarbetare. Vi har fokus på att hjälpa organisationer att skapa hälsofrämjande arbetsplatser där den röda tråden är hälsa och välbefinnande.

AIRHälsan har sitt säte i Östergötland. Bolaget grundades 2020 av Maria Marin, som har lång erfarenhet med att arbeta med individer och deras välmående. Vi på AIRHälsan arbetar med ett holistiskt synsätt kring människan och dess välmående. Vi som arbetar på AIRHälsan är alla egna företagare som har lång erfarenhet av att arbeta med hälsa i arbetslivet.

Vi på AIRHälsan tror på den kraft, vilja, kreativitet och engagemang som finns i egenföretagandet och därför har vi valt att knyta oss an till konsulter som har just detta. Vår kompetens består idag av psykiatriker, företagsläkare, beteendevetare, rehabkoordinator, hälsocoach och HR- och rekryteringsexperter. Denna unika blandning av samlad kompetens ger era organisationer möjligheten att anlita en komplett aktör inom företagshälsan, allt för att skapa bättre förutsättningar för dina medarbetare.

Visa alla utbildningar med AIRHälsan AB

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
Arbetsmiljö Längd Pris Ort Snittbetyg
Fördjupningskurs i hälsofrämjande arbetsplatser 2 timmar Från 6 000 SEK Flera orter (2)
Grundkurs i hälsofrämjande arbetsplatser 2 timmar Från 4 700 SEK Flera orter (2)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med AIRHälsan AB och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

AIRHälsan AB

Svärmaregatan 3
603 61 Norrköping

 Visa telefonnummer
airhalsan.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Kursdeltagare
Psykisk ohälsa kan nog ha många orsaker. I mitt fall bar jag med mig jobbiga minnen från en tidigare arbetsplats som fungerade dåligt, och det påverkade både mitt privatliv och min insats på min nuvarande arbetsplats. Jag hade gett upp hoppet om att kunna fungera ”normalt” igen, men fick kontakt med AIRHälsan. Värdet av att få prata med någon so...
Visa mer
Kursdeltagare
Jag har verkligen uppskattat samtalen med er terapeut. Hon har gett mig nya infallsvinklar och insikter. Och jag har varje gång gått därifrån med en känsla av att ha blivit boostad och peppad. Sen är ju processen lång, att orka tillbaka med full kraft tar förstås tid. Men jag tar det i min takt och unnar mig långsamma mornar. Jag uppskattar ocks...
Visa mer
Recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Intresseanmälan

För att få mer information från AIRHälsan AB, fyll i dina uppgifter: