Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av UGL – Utveckling Grupp och Ledare (internat)

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 13 recensioner.

Johanna Christoffersson, Produktionsledare
(4)
Den ger självinsikt och verktyg att använda för ev fortsatt arbete i ledande roll.
Marie Börjesson, Redovisningschef
(5)
Särskilt bra var den upplevelsebaserade inlärningen och utbildningen ger en möjlighet att förstå båda andra och sig själv bättre.
Katarina Schagerberg, Testledare
(5)
Utbildningen innebär en chans att lära känna sig själv bättre. Är man intresserad av det så är den otroligt värdefull och otroligt roligt också!
Zandra König
(5)
Det är en mycket givande och lärorik utbildning som alla har nytta av, oavsett yrke och befattning. Man får ta del av många olika studier och teorier om gruppers utveckling och dynamik, men deltagarnas aktiva medverkande är avgörande för att man ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen. Jag gick ”Ny som chef” genom Advantum förra året,...
Visa mer
Linn
(5)
Under 5 dagar kom jag till insikt med många saker som för mig tidigare har funnits i mitt ovetande. Det var insikter och kunskaper som förändrade en del av mitt tankesätt men också bekräftade mig själv. Jag gillade kursens upplägg, bra variation mellan teori, grupparbete och individuellt arbete. Det var givande att de erfarenheter och kunskaper ...
Visa mer
Ulrica
(5)
Jag gick UGL för att jag ville få en större kunskap & förståelse för hur jag påverkar/påverkas av gruppen och utveckla mitt eget ledarskap. Det jag tog med mig hem som var särskilt bra var helheten och att verkligen få tid för reflektion av vad som händer i en grupp när den utsätts för stress, moraliska dilemman mm.
Linda Olofsson
(4)
Lärarna var bra. Hade gärna fått lite mer utifrån recensioner på gruppens arbete. Hotellet som sådant var bra, men mötesrummet vi hade var mindre bra. Dålig ventilation gjorde rummet väldigt varmt och syret en bristvara. stolarna hade kunnat vara skönare oxå. Kursliteratur och deltagare levde mer än väl upp till mina förväntningar.
Fredrik Mattsson
(4)
Utbildning var godkänd enligt mina förväntningar. Handledarna var också godkända men spelade en mindre roll i denna kursen. Utbildningsmaterialet (pärm) var halvbra; alltför kortfattat och allmängiltigt, föredrar en bok med mer tyngd och djup. Kursdagarna var lite för långa; hade uppskattat en timme kortare dag eller börjat 30 minuter senar...
Visa mer
Fredrik
(4)
Tycker att kurslokalen hade dåligt med utrymme när det gällde att arbeta i mindre grupper. Annars var utbildningen väldigtgivande.
Joakim
(4)
Really good learning concept. Good insight in group efficiency
Lejla
(4)
Bra upplägg som gav utrymme för egna reflektioner!
Jerker
(4)
Fantastisk utbildning, som har gett mig självinsikt, en insikt om hur andra uppfattar mig, grupputveckling och människors behov och hur de kan yttra sig. Samt en del praktisk verktyg att ta med sig i vardagen
Elsa Norinder
(4)
Nyttig kurs för reflektion kring gruppdynamik och uppdatering av självbild/spegelbild. Inte direkt en ledarskapsutbildning som jag väntade mig.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!