Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Presentationsteknik

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 26 recensioner.

Kim Johansson
(5)
Jättebra utbildning.
(5)
5 av 5
(5)
5 av 5
Monica Göransson
(5)
Utbildningen var kanonbra eftersom det var mycket praktiska övningar. Upplägget med att filma presentationerna var otroligt bra och att man skulle ändra sin presentation till dag 2.
Lars Högberg
(5)
En utbildning som lyfter medvetenheten om hur du presenterar och som ger en hel del tips om hur just du kan bli en bättre presentatör. Detta är en kurs som alla har nytta av oavsett erfarenhet. Alla kan bli bättre och öka/fräscha-upp sin medvetenhet.
Kerstin W
(5)
En varm utbildning där jag jobbar med att förbättra mig själv, där mina bra sidor lyfts och där jag får hjälp att jobba med nya verktyg... "I det lilla sker det stora". Jag åkte ifrån kursen med en skön känsla. Stark o nöjd lämnade jag Göteborg :-) Jag tycker att ni jobbar på ett bra sätt före- under- efter utbildningen. Nu blir det att man t...
Visa mer
Emma
(5)
Efter utbildningen kommer jag att planera mina presentationer på ett bättre sätt. Tänka igenom mål och vem som är målgruppen ordentligt innan jag börjar göra själva presentationen
Ingela
(5)
Det är en bred utbildning och oavsett vilka förkunskaper du har kommer du att gå där ifrån med nyttig kunskap hur du kan bli bättre på att förstärka ditt budskap. Som deltagare kommer du att få mycket praktisk övning vilket är väldigt värdefullt + att du får med dig material som du kan använda när du kommer hem! En kollega till mig rekommende...
Visa mer
Anneli
(5)
Bra med videoinspelning och oerhört bra med feedback. Mycket bra tips och övningar. Det bästa av allt var att vi hade med en presentation som vi fick dra först och sedan ha den som underlag och göra om till dagen efter. Det gav mycket mer än om vi hade fått en ”ny” uppgift till dagen efter.
Anneli
(5)
Det var en toppenbra utbildning, kommer varmt rekommendera den till andra! Bra med videoinspelning och oerhört bra med feedback. Mycket bra tips och övningar och det bästa av allt var att vi hade med en presentation som vi fick dra först och sedan ha den som underlag och göra om till dagen efter. Det gav mycket mer än om vi hade fått en ”ny” u...
Visa mer
Joakim
(5)
Jag fick många praktiska tips och råd. Verktygslådorna med dess verktyg som togs fram var särskilt bra. Det var en aktiv och bra utbildning med feedback där man blev medveten på vad man gör och framställer från mottagarens perspektiv.
A. Holst
(5)
Mycket bra utbildning och kompetent, entusiasmerande kursledare. Jag kommer att ha stor användning av det jag har lärt mig i mitt dagliga arbete.
Camilla Nilsson
(5)
Mycket bra med en liten grupp (4 personer). Vi fick då många tillfällen till pratisk övning.
Camilla Nilsson
(5)
Mycket bra med en liten grupp (4 personer). Vi deltagare fick då mycket tid till övning.
Lisa
(4)
Jag tyckte utbildningen i Presentationsteknik var riktigt bra, mycket berodde på läraren vi hade, Lena Sifversson. Jag kände mig trygg och fick massor av feedback och tips på hur man kan göra en bra och intressant utbildning/presentation. Gruppen var ganska liten och det kändes också bra, man kom varandra nära och kunde byta tips och ideér.
Emma
(4)
Jag tyckte det var en bra kurs och jag lärde mig mycket som jag vet jag kommer få användning för. Jag ska verkligen ta vara på tipsen jag fick så att jag blir en bättre utbildare.
Sophie
(5)
Inspirerande och givande utbildning!
Marie
(5)
En jättebra kurs som man har otolig nytta av. Den fantastiska gruppen och läraren gjorde kursen ännu bättre. Två jätteroliga och lärorika dagar.
Björn Halvarsson
(4)
Riktigt bra utbildning som verkligen hjälpt mig att tydligare och mer slagkraftigt presentera mina idéer!
Josefine
(5)
Riktigt bra kurs som ger kunskap för livet
Kristina Sandberg
(4)
Användbar kurs som var väldigt praktiskt inriktad. Det bästa var den feedback man fick från de andra kursdeltagarna och från kursledaren. Jag kommer att ha väldigt stor nytta av att ha gått den här utbildningen och det var bra att vi fick träna på ett verkligt "case" från den egna arbetsplatsen . Känner mig nu mer självsäker i min roll som prese...
Visa mer
Elisabeth Dorsin
(4)
Bra och nyttig utbildning. Bra att få feedback att sedan jobba vidare med till nästa dag. Bra också att få tips på att hantera besvärliga deltagare när man själv håller presentationer.
Jenny Idebro
(4)
Kursen var roligare och mer lärorik än jag förväntade mig. Jag tror att den skrfitliga feedbacken från kursdeltagarna var det jag lärde mig mest av!
Peter Nergård
(5)
Tycker utbildningen var mycket bra. Bra underlag för förberedelser. Mycket bra lärare (Kurt Larsson). Hade tur att ha en mycket bra grupp av kurskompisar. Jag lärde mig jättemycket som jag kommer att jobba vidare med.
Mattias Niinisaari
(4)
Jag kommer ha stor praktisk nytta av utbildningen i mitt nuvarande jobb, och i andra sammanhang.
Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!