Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Effektiv kommunikation

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 13 recensioner.

Ingela Arvidsson, Advanced Project Manager
En utbildning i att få förståelse för olika kommunikationsstilar och sätt att hantera dessa i möten, såväl öga mot öga som i grupp.
Annelie Mannertorn, EU-samordnare
Jag fick ökad självkännedom och användbara tips och metoder. Efter utbildningen kommer jag anpassa min kommunikationsstil i olika situationer och till olika personligheter.
Ingela
En utbildning i att få förståelse för olika människistilar och sätt att hantera dessa i möten, såväl öga mot öga samt i grupp, hur kommunikation är uppbyggd och hur man kommer fram till ”målet”, konsten att ge och ta emot feedback med fokus på det coachande förhållningssättet.
Annelie
Det här var min fjärde gång hos Advantum Kompetens. De har alltid proffsiga och ambitiösa kursledare. Lärandeprocessen startar redan före kursen, och fortsätter efteråt.
Jeanette
Jag är supernöjd med den utbildning jag gick hos er! Jag har fått in ett helt annat tänk när jag kommunicerar med andra människor, såväl på arbetet som privat. Jag gillar att kursledaren tog tillvara på och jobbade med våra önskemål både innan och under utbildningen. Alla var hela tiden delaktiga genom övningar och arbete i mindre grupper.
Annelie
Jag fick ökad självkännedom och användbara tips och metoder. Efter utbildningen kommer jag anpassa min kommunikationsstil i olika situationer och till olika personligheter.
Carola Eriksson
Kommunikation och Samtalsmetodik - här får du alla tips du behöver!
Anders
En mycket givande kurs med engagerad och kunnig ledare. Teori varvat med rollspel ger en bra och snabb inblick i olika problemställningar.
Eduardo Pazikas
Jättebra tränning!!!!
Helena Henricsson
Mycket bra genomförd kurs som möter och överträffar de förväntningar jag hade på den. Bra blandning av teori och praktik och jag uppskattade att vi var en så pass liten grupp då utbytet mellan deltagarna blev mycket bra. I en större grupp är det lätt att alla inte får kontakt med varandra, men nu fungerade det mycket bra.
Lotta
En mycket bra kurs som gav många "aha-upplevelser" och nyttiga verktyg i vardagen. Mycket kompetent kursledare. Rekommenderas varmt!!
Benny Gustafsson
Ibland behöver man påminnas om vilka verktyg som finns att plocka fram i olika samtalssituationer. Utbildningen gjorde det och nu ligger det lite närmare ryggmärgen.
Fabian
Jag tycker det var bra att ha så små grupper, vi var bara 7 st. Det ger ett bra utbyte mellan deltagarna. Mycket tänkvärda poänger som man behöver påminnas om.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!