Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Chefsbiblioteket

Advantum Kompetens AB
Kort om utbildningen
Egen takt
11 960 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Tillgång till utbildningen direkt vid köp - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
Advantum kompetens

Kursbeskrivning

Chefsbiblioteket är en årslicens som just nu innehåller 11 e-utbildningar till ett pris av endast 11 960 SEK, ex moms. Du har tillgång till hela E-learning biblioteket 12 månader från din beställning och kan löpande förnya din licens för att ha kunskap till hands. Just när du behöver det. (Ordinarie pris för alla utbildningar är 20 645 SEK plus moms om du köper alla som enstaka licenser).

Du har som chef många ämnesområden att känna till och vara bra på. Här finns några av de viktigaste kompetensområdena för dig som chef samlat och from tidig höst ingår även vår Chefsskola i tre delar. Utbildningen ger dig basen i chefs- och ledarrollen. Övriga utbildningar bygger på och fördjupar inom olika specialområden.

Vi släpper löpande nya utbildningar som ingår i din licens. Efter varje slutförd utbildning kan du printa ut ditt diplom och bygga på ditt CV. Utbildningarna innehåller även ett gediget kursmaterial med handlingsplaner som du kan ladda ned och ha kvar.

Varje utbildning är ca en timme lång och innehåller såväl film som faktamaterial. Chefsskolan, Serviceskolan och Självledarskap är längre utbildningar.

Utbildningens innehåll

Utbildningar som ingår i  Chefsbiblioteket:

 1. Chefsskolan ( 3 delar )
 2. Presentationsteknik
 3. Handleda och utveckla andra
 4. Utvecklingssamtal
 5. Lönesamtal
 6. Möteseffektivitet
 7. Personlig effektivitet
 8. Målstyrning
 9. Feedback och feedbackkultur
 10. Serviceskolan
 11. Självledarskap

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Chefsbiblioteket, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Advantum Kompetens AB

Advantum Kompetens AB

Advantum Kompetens AB erbjuder både öppna utbildningar och företagsinterna lösningar inom Ledarskap, Kommunikation, Pedagogik, Medarbetarskap, Affärsmannaskap och HR. Vårt öppna program finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Företagsinterna lösningar levererar vi i hela Norden. Just nu bygger vi även upp ett bibliotek av e-learning-moduler inom dessa områden. Vår pedagogik...


Läs mer om Advantum Kompetens AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Advantum Kompetens AB

Karlavägen 108
115 26 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Chefsbiblioteket!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 279 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar