Visa utbildning.se som: Mobil
Utbildar för att motverka etnisk diskriminering och rasism i arbetslivet

Adeniji Consulting & Education AB

Anna Adeniji är konsult och utbildare inom frågor som rör antirasism, jämlikhet, inkluderande ledarskap och förebyggande av diskriminering. Hon disputerade i ämnet genusvetenskap 2008, och har sedan dess specialiserat sig på frågor om normer, makt och mångfald. Hennes kurser utmanar oss att stanna upp för att förstå det komplexa och våga pröva nya tankar.

Hon har bland annat haft uppdrag för Hyresgästföreningen, MTR, Amnesty, Riksteatern, Stockholms stadsteater, Greenpeace, Ideell Arena, Svenska filminstitutet, Stockholms konstnärliga högskola, Dunkers kulturhus, Uppsala universitet, Huddinge kommun och RFSU. 

Hon erbjuder utbildningar, coachning och handledning, och kan också konsultera vid utveckling av likabehandlingsarbete och antirasistiska processer. Hon samverkar med andra konsulter inom terapi, krishantering och processledning.

”Ville bara tacka så hemskt mycket för dagens föreläsning. Så bra och tydligt strukturerat och känner mig hoppfull över engagemanget det väckte hos mig och mina kollegor! Mycket att reflektera över och jobba vidare på. Jag var lite skeptisk mot hur föreläsningen skulle tas emot, men känner att många i ledningen såsom anställda har fått en ny glöd och vilja i det här arbetet. Så tusen tack för att du har boostat oss med den energin.”

"Anna är en inkännande och uppmuntrande coach och handledare som sätter sig in i verksamhetens förutsättningar, ser styrkor, tar hand om människorna i ledningen och utmanar oss att bli bättre och se helheter med hjälp av kritiska frågor, samtidigt som det är ett stort stöd för oss att ha tillgång till Annas externa expertis."

”Vill bara säga tack så mycket för en väldigt bra och givande dag, superbra föreläsning och det funkade riktigt bra att prata i grupper trots den digitala formen. Det var så skönt att det var mycket fokus på konkreta, praktiska lösningar och idéer för hur vi kan tänka och arbeta. Jag är både facklig representant och ett av skyddsombuden, så det här gav mig mycket även ur den aspekten. Jag känner att vi absolut har fått en skjuts i vårt fortsatta arbete med inkludering, mångfald och antirasism på arbetsplatsen!”

Sedan våren 2020 är Anna Adeniji även konsult på Inclusion Academy. 

Visa alla utbildningar med Adeniji Consulting & Education AB

Utbildningar

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Adeniji Consulting & Education AB och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Adeniji Consulting & Education AB

Bjurholmsplan 22
111 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 9 recensioner.

Kursdeltagare
Vill bara säga tack så mycket för en väldigt bra och givande dag, superbra föreläsning och det funkade riktigt bra att prata i grupper trots den digitala formen. Det var så skönt att det var mycket fokus på konkreta, praktiska lösningar och idéer för hur vi kan tänka och arbeta. Jag är både facklig representant och ett av skyddsombuden, så det h...
Visa mer
Kursdeltagare
Ville bara tacka så hemskt mycket för dagens föreläsning. Så bra och tydligt strukturerat och känner mig hoppfull över engagemanget det väckte hos mig och mina kollegor! Mycket att reflektera över och jobba vidare på. Jag var lite skeptisk mot hur föreläsningen skulle tas emot, men känner att många i ledningen såsom anställda har fått en ny glöd...
Visa mer
Kursdeltagare
Så jäkla bra föreläsning! Och tack för materialet! Tror och hoppas det här är starten på något nytt, nödvändigt och spännande för oss. Jag märkte att mina kollegor blev engagerade! Du är en grym föreläsare!”
Recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 9 recensioner.
Intresseanmälan

För att få mer information från Adeniji Consulting & Education AB, fyll i dina uppgifter: