Visa utbildning.se som: Mobil

PRINCE2 – Garanterad Certifiering

Adding Value Consulting AB
Kort om utbildningen
5 dagar
24 500 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Göteborg, Helsingfors, Köpenhamn, Linköping, Malmö, Oslo - Visa alla  
Engelska

Kursbeskrivning

PRINCE2 Foundation & Practitioner kombi (inkl certifiering)

PRINCE2 Foundation & Practitioner Combi är en kombinationskurs som ges under fem dagar. Här går vi igenom det fullständiga innehållet från kurserna PRINCE2 Foundation och PRINCE2 Practitioner. Under eller efter kursen kan examinering ske, om så önskas, som leder till certifiering på både Foundation och Practitioner nivå. För mer information, se respektive kurs.

Företagsintern utbildning

Utbildningen kan även hållas som företagsanpassad. Kontakta oss via en intresseanmälan för mer information.

Målgrupp

Anställda på företag som regelbundet arbetar med projektframtagning eller på annat sätt är aktivt involverade i projektarbetet.

Förkunskaper
Inga speciella förhandskrav utöver högre utbildning eller motsvarande yrkeslivserfarenhet.

Företagsanpassad PRINCE2 Foundation & Practitioner Combikurs

Adding Value Consulting AB har även specialiserat sig på att skapa utbildningsprogram för er hos er. Vi skapar en skräddarsydd utbildning för ert företag i vilken upplägget, språket och innehållet anpassas efter era behov. För mer information, gör intresseanmälan nedan.

Om PRINCE2

PRINCE2 (Projects In Controlled Environment) är en strukturerad metod för effektiv projektledning. Metoden utvecklades på lokal nivå i Storbritannien på 80-talet och har blivit standardmetod inom Project Management både inom den privata och den offentliga sektorn i många länder, som t.ex. Nederländerna, Australien och USA.

Den breda användningen av PRINCE2 beror till stor del på metoden är lätt att skräddarsy och anpassa och kan tillämpas på alla slags projekt. Varje process definieras utifrån dess huvudsakliga input och output, specifika målsättningar och aktiviteter. PRINCE2-metoden beskriver hur projektet bör delas in i hanterbara skeden som möjliggör en effektiv kontroll av resurserna och en regelbunden övervakning av utvecklingen under hela projektets gång.

PRINCE2 är en Best Practise metod som ständigt vidareutvecklas av erfarna projektledare och experter. Den senaste versionen PRINCE2 2009 kom i juli 2009 och Adding Value Consulting AB är stolta över att vara den enda Ackrediterade Tränings Organisationen (ATO) i Sverige som kan erbjuda 2009 års version av PRINCE2.

Adding Value Consulting is a PRINCE2® Accredited Training Organization by APM Group.
PRINCE2® is a registered trade mark of the Cabinet Office
The Swirl logo™ is a Trade Mark of the Office of Government Commerce.

Investering

SEK 24.500 (exkl. moms)

I priset ingår Foundation och Practitioner examen och certifiering, välkomstpaket, kurslitteratur (PRINCE2 Manual), all material samt fika och lunch.

Certifikat

PRINCE2 Foundation

Certifieringar inom PRINCE2 riktar sig huvudsakligen till dig som projektledare eller dig som vill arbeta som projektledare. Även övriga som på något sätt är involverade i projekt kan ha nytta av att certifiera sig.

Läs mer om PRINCE2 Foundation

PRINCE2 Practitioner

Det är vanligt att projekt växer. Ofta är projektet också internationellt och komplext, vilket ställer ännu högre krav på dig som projektledare. PRINCE2 &auml...

Läs mer om PRINCE2 Practitioner

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om PRINCE2 – Garanterad Certifiering, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Adding Value Consulting AB

AVS

Adding Value Consulting AB (AVC) hjälper företag att implementera PRINCE2® Project Management-metoden, ITIL® Service Management-metoden och MSP® Managing Successful Programme Management-metoden. Detta gör vi genom utbildning, certifiering och konsulttjänster. Förstklassiga utbildningar i hela NordenPionjärer inom bästa-praxis-metoderSkräddarsydda utbildningslösningarHögkvalificerade kursledareFokus på långvariga...


Läs mer om Adding Value Consulting AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Adding Value Consulting AB

Karlavägen 100, Box 24053
104 50 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera PRINCE2 – Garanterad Certifiering!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 27 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
PRINCE2 – Kungen av projektledni...
Adding Value Consulting AB

– Att vi nu har en mall att utgå ifrån vid allt projektarbete har gjort organisationen mycket mer effektiv och dessutom talar vi alla samma språk. Våra kunder ser att vi arbetar efter en internationell erkänd standard och de vet då att vi är effektiva och har kontroll på risker, kvalitet och levererar det vi har lovat och oftast lite extra därutöver!

Göran Enström, Commercial Manager, Envirotainer

Läs mer